joi, 1 septembrie 2011

România la RWC 2011

Azi, echipa naționalǎ de rugby ajunge în Noua Zeelandǎ, la Campionatul Mondial de Rugby 2011, dupǎ o cǎlǎtorie de 40 de ore peste jumǎtate de glob. Peste mai puțin de douǎ sǎptǎmâni, pe 10 septembrie, stejarii vor juca primul meci din grupǎ, cu Scoția.

Le urǎm baftǎ, le ținem pumnii, ne pregǎtim pentru Comisia de Disciplinǎ sǎ vedem ce mama naibii s-a întîmplat cu Fercu de i-a fost fricǎ sǎ se urce în avion (hmmmm... sǎ rǎsfoim regulamentul... uite aici: Art. 91; sǎ vedem în ce mǎsurǎ se poate stabili circumstanța “fǎrǎ motive temeinice”) și, pentru cǎ meseria noastrǎ este indubitabil și inevitabil legatǎ de cifre, sǎ facem o statisticǎ micǎ, un grǎficuleț, cǎci altminteri se cheamǎ cǎ nu se poate.

Doamnelor și domnilor, distinși cunoscǎtori și (încǎ) necunoscǎtori într-ale rugby-ului, iatǎ distribuția pe vîrste a lotului național de rugby al României deplasat în Noua Zeelandǎ. Rotunjire la cel mai apropiat an întreg. Sursa: FRR



Media de vîrstǎ a jucǎtorilor noștri este de 28.8 ani. Aproape 29 de ani. Numai bine, numa’ copți, nici prea prea, nici foarte foarte. Sǎ le ținem pumnii încǎ o datǎ, sǎ le urǎm succese, succesuri (adicǎ sǎ batǎ naibii mǎcar o datǎ din patru :) ), dar mai ales sǎ joace cu suflet, cu vînǎ, cu furie, cu pathos, cu entuziasm, indiferent de scor.

Hai Stejarii! Pe ei, pe ei, pe mama lor de celți...

:)

3 comentarii:

Bogdan Voicu spunea...

Întrebarea simplă este de ce nu ești deja acolo, să susții echipa?

Turambar spunea...

Too expensive for a poor poor sociologist :) :wink:

Turambar spunea...

Daca era sa merg doar eu, mai era cum mai era. O dregeam cumva. Insa am vrut sa mergem impreuna, cu Flo, ca daca te duci in Noua Zeelanda, parca e pacat sa nu stai si pe-acolo sa vezi ceva, ca cine stie daca mai ajungi vreodata, si atunci era o vacanta de-aproape trei saptamini, si atunci chiar se ducea bugetul skyrocket. Lasa, le vedem la tembelizor sau, si mai bine, pe Internet. Sa vezi ce o sa ne sculam noi la ore imposibile... :)