joi, 16 iunie 2011

DemocRIOTacy

Despre unora carora li s-a urit cu binele. Violence, sweet violence. Post-modern violence: we kiss in front of the burning Police cars.

Mda. Lumea asta...

Sursa: National Post (Canada).

Via Béranger, acest socialist cu puseuri fasciste, atunci cind vine vorba de hochei.

:rofl:

9 comentarii:

Béranger spunea...

Nu, nu-s Berenger, ci Béranger.

Fascism? Neah. Cum ziceam, în anii 1920 ar fi bătut poliţia la ei ca la cartofi. chiar si în democrata Engliteră. După care, dacă nu erau împuşcaţi, nu ajungeau în puşcării cu televizor, ci la ocnă, la spart sare.

Turambar spunea...

@ Béranger: Ups. Scuze. Am modificat.

Nu esti fascist? O, ba da! Esti. Esti. Orice socialist este si fascist. Un despot luminat care oricind se poate transforma intr-un despot intunecat, caruia i s-au terminat bateriile de bunavointa si o da pe mermeleala violenta.

Sa nu uiti, Darie, sa nu uiti :/

@ Tapiru: Aha. Deci e bun si Facebookul la ceva, in afara de pierdut timpul pe el. :rofl:

Logosfera.ro spunea...

In Occidentul socialist lumea a pierdut respectul pentru proprietatea privata. Mai adaugi putin alcool si gata razmerita.

Dragos Bora spunea...

Daca tinerii aia ar munci cat trebuie pentru ce au pe ei si prin casa le-ar mai pieri cheful de asa ceva. Dar daca au sclavi... :(

Children at Work - Steve McCurry's Blog

ADRIAN spunea...

Ala din poza nu cumva e un japonez venit in Vancouver frustrat ca n-a avut momentul de descatusare la Fukushima? Ce sa-i faci, violentii aia de japonezi cu kamikazele lor cu tot nu se pricep la hochei si nici cutremurele nu-i mai starnesc. Dar in Noth America - ce cetateni adevarati, ce democratie, ce civilizatie! Place la mine barbarul sa vad incotro ne ducem ...

ADRIAN spunea...

Rectific, omul n-are fata de japonez, e o figura de chinez. Ma tem ca si-a dat seama ca acele crose nu sunt facute in China ceea ce cred ca l-a enervat. Pai cu niste crose chinezesti de calitate nenorocitii de hocheisti de importanta locala ar fi castigat meciul ala stelar!

matusalem spunea...

Bre, mie imi place!
Democratie!
Statul vine si-si scoate democratia din cauciuc cu insertie metalica, o pune in funcţiune dand in stanga si in dreapta... Poporul incearca si el sa-si faca rost de cate o democratie, de unde apuca... din gard, din pom, caldaram... improvizeaza si care da dovada de mai multa ingeniozitate, castiga.
:lol: :lol: :lol:
In ciuda hahaielii, ONG-urile de la noi, ar putea scoate un material didactic pertinent si coerent, numai bun de predat leguminoaselor trepanate din local area rrrromanica... :lol:

Dragos Bora spunea...

http://personalopinions-ionutz.blogspot.com/2011/06/spirit-civic-canadian.html

Ionutz spunea...

Ce usor e sa lasi comentarii ignorante. Din ce am citit mai sus, majoritatea autorilor nu sunt mai prejos de cei care au declansat violentele din Vancouver.

Mistocareala ieftina. Oare pe nici un blog nu se poate face o dezbatere reala ? Ar trebui spus ca baiatul ala este nascut in Vancouver, studia la o scoala militara de pe aici si a fost exmatriculat. Mai informati-va inainte sa lasati comentarii ignorante.