luni, 27 iunie 2011

Ce viațǎ de porc!

Courtesy of Richard, care l-a gǎsit și îl crește și este ca a doua mamǎ, ǎǎǎ, pardon, ca al doilea tatǎ mistreț pentru el. Și courtesy of Fotografii din București, care este ca un verișor mistreț pentru el.

Pe undeva pe acolo, guest star de pe la minutul 0:56 încolo, fi-mea Andra pe post de infirmierǎ de rǎzboi veterinar. În fundal, vocea rațiunii, glas de pace, inconfundabilul timbru vocal al lui Turambar.

La ce birou putem merge sǎ ne scoatem acte de cetǎțenie pentru Republica Sǎlbaticǎ Mistreția?

:rofl:

O viațǎ de porc.
Comedie dramaticǎ în patru acte și restul rît

8 comentarii:

Ovidiu spunea...

Eu am remarcat că sub prim planul cu porcu' şi câinele scrie www.turambarr.blogspot.ro :P

Ovidiu spunea...

Ah, şi finalul e bestial, la propriu. După ce e îngrijit, alăptat, mângâiat, răsfăţat, primit în casă pe parchetul lucios şi canapeaua cu ştaif, porcu' tot porcu'! Fix în noroi se simte mai bine :)))

Florin Pîtea spunea...

Faza cu patinatul pe parchet mi-a amintit de secvenţa cu Bambi pe gheaţă. :D Tot aşa avea - picioare lungi şi delicate şi alunecări la tot pasul.

Turambar spunea...

@ Ovidiu: "Eu am remarcat că sub prim planul cu porcu' şi câinele scrie www.turambarr.blogspot.ro" E o aluzie subtila la adresa adevaratului meu caracter. Acuma insa nu stiu daca autorul s-a referit la partea mea de ciine sau la partea mea de porc. Stai sa-l intreb, sa ma lamuresc si eu :p :p :p

Richard spunea...

Pai, simplu, expresia :porc de ciine de aici se trage. Sau am crescut un porc si un ciine?

ADRIAN spunea...

E acelasi pui cu care se juca si fiica prietenului Radu Oltean (the one and only - art-historia) sau e unul din fratii lui? :))

Richard spunea...

Acelasi.

Cristian spunea...

Pe undeva, porcul e animalul care seamana cel mai bine omului. Si cand spun asta ma gandesc la ce fel de trai si-ar dori omul, daca nu ar avea in niciun fel grija zilei de maine.

De altfel, cand zici ca vrei sa dai iti eliberezi pornirilor de baza, spui: sa ii dam drumul porcului din noi. Nu cainelui, nu calului, nu pisicii..