joi, 2 iunie 2011

București, ce bucǎți ești

Sondaj realizat de CCSB pentru Asociatia Pro Democratia. 3,658 de cazuri, CATI (adica telefonic, mai circotashilor). Reprezentativitate pe fiecare din sectoare si pe Bucuresti in ansamblu. Marje de eroare de 0.6% pe total Bucuresti, respectiv de 4% pe fiecare din sectoare. Realizat in lunile martie - aprilie 2011 (9 martie - 9 aprilie). Partea finala a raportului: comparatie intre sectoare, in jurul mediilor generale.

Enjoy!




6 comentarii:

Anonim spunea...

Adica, nasol. Totusi sectorul 4 este cel mai tare.

Radu Ionescu spunea...

Ca Bucurestean toata viata (S1) nu pot sa inteleg multumirea asta a populatie cu primarii. CHiliman cel putin e un dezastru in opinia mea umila.

ipo spunea...

Mi se pare ca Negoita se cam duce in jos. S-a cacait cu Primaria Generala si valul lui s-a dezumflat. In schimb papagali de tipul Piedone...

Nevermind spunea...

Piedone trebuia sa fie in PDl. Le are pe "domeniu"...

bogdanic spunea...

Io am o mare problema cu sectorul 2. Pentru ca stau in 3 si lucrez in 1. Si pentru ca traversez sectorul 2 zilnic de doua ori. Si pentru ca este groaznica aceasta traversare.
Daca sondajul reflecta realitatea, chiar asumand marja de 4%, inseamna ca locuitorii din onor sector isi merita soarta. (Nu stiu cu ce am gresit eu in afacerea asta.

Surprinzator este procentele de aproape 70% (daca poci io sa fac zum cum trebe pe primul grafic) legat de curatenie, si starea drumurilor. Sa nu mai vorbim de locurile de parcare, aglomeratia in trafic sau coruptie.

Asa's io - al' sceptic si carpanos. Poate am standarde putin diferite, dar mi-e greu sa cred ca cei sunati la telefon n-au trecut niciodata pe Colentina sau pe la Maica Domnului. Sau daca au trecut sunt multumiti.

Cristi Călugăru spunea...

Io am mai auzit de disonanţe cognitive, da' nici chiar aşa.
Domnu' profesor, cum vine treaba cu doar 38% spun că primăria de sector e capabilă să le gestioneze cel mai bine banii şi 63% vor ca banii să le fie gestionaţi tot de primăria de sector?
Aşa cum sunt puse în sondaj, mai erau şi apropiate întrebările.