miercuri, 18 mai 2011

Va doresc sa aveti par sirmos pe piept

Deci eu dimineata, cind vodca taie greata, sau la prinz, sau seara, sau devreme pe la orele 3 din noapte, cind cinta mierla in Australia iar noi muncim, nu gindim,

daca voiesc sa ma simtzesc bine si vesel si haios si voios si plin de energie si cu par sirmos pe piept si sa fac toate astea fara sa dau bani pe Red Bull sau pe the afore-mentioned vodca,

pai atunci dau fugutza la comorile mele din calculator si bag repede o infuzie de buna-dispozitie cu par sirmos pe cap.

Adica funk.

Si compilatia mea favorita de funk este de departe Pulp Fusion, o nebunie de amestecatura de melodii care au un lucru esential in comun: groovy, babe. Ritm. Sincopa. Pricepere in sacadare fluida, ca sa zicem asa. Muzica de negri, mama lor de tzigani... :)

Drept pentru care va recomand cu cea mai mare caldura sa va dati in vena o muzica de calitate, care sa va creasca parul sirmos pe piept, mai ales voo, draga doamne care sinteti suficient de nesabuite incit sa cititi acest blog de pierzanie si de analiza statistica, sa va creasca par pe tzitze.

Pace voo, pacatosilor, caci a voastra va fi imparatia funkului jos la cazaaaaan....

:) :rofl:

PS: Albumele, vreo 10 la numar, le gasiti linkuite in primul cuvint din prezentarile de pe acel blog prezentat mai sus, in linkul de la Pulp Fusion.



0 comentarii: