vineri, 8 aprilie 2011

Viorele, ce faci, ma?

Deci e clar: cei din Prahova reprezinta o specie aparte, o specie care, conform cu discutiile stiintifice pe care le port in momentul de fata cu alti oameni de stiinta total uimiti, e posibil sa reziste si la o catastrofa precum cea din Cambrian, ba poate chiar si Apocalipsei sa-i vina de hac.

Partea absolut fascinanta, pentru mine cel putin, care am crescut in mijlocul babelor din Prahova, este felul in care vorbeste. Este exact tonul pe care il stiu din copilarie. Este fix maniera cu care vorbesc oamenii pe acolo. Asta nu poate fi falsificat. Vocea, cuvintele folosite, pauzele, accentele, pina si carpeta de pe perete sint pentru mine de o naturalete sfishietoare. In afara de subiectul abordat, evident. Pe vremea mea, babele aveau alte motive de birfit. Dar in rest...

:blink: :rofl:

Courtesy of nemernicii mei de studenti de anul trecut, carora numa' la prostii le e gindul, mama lor ca trebuia sa-i las repetenti corigenti sa-i chem in toamna, poate le lungeam chinul si faceam si eu oameni seriosi din ei. Cine stie?

:rofl:



PS: Vecinii reactioneaza. Scena desprinsa din Frankenstein, cind umblau aia mici si multi, personaju colectiv, cu coasele sa-l prinda pe monstrozaur

:rofl:

7 comentarii:

matusalem spunea...

Astea-s imagini dintr-un viitor, nu foarte indepartat, cu Oana Zavoranu si "prietenele"? :)

anca spunea...

ahahaha,zici ca-i din emisiunea "D-ale lui Mitica" de pe tvr2 :lol:

Paul spunea...

Domle', pai daca babili nici dragosti nu mai poa' sa face, atunci ce?

Vorba lu tanti din imagini, macar de-ar fi facut viol ca lumea cu ea, nu prin intermediul mijlocit al unor tentacule masculine total ineficiente si nenaturale procesului propriu-zis.

In speranta ca am fost la fel de clar ca tzatzele din imagine, ma inclin.

Turambar spunea...

Mai rautaciosilor mai, voi va bucurati la suferinta femeii, ma :( :) :p

Anonim spunea...

Ce poveste totusi cutremuratoare si lumea o ia la misto. De aia este si tara aia unde este pentru ca nimic nu este luat in serios, totul este o gluma, de la munca, la violuri si la politica.

anca spunea...

Turambare, fomeia aia trebuia indrumata spre OPC :))))))))

Turambar spunea...

@ Anonim: Cam ai dreptate, anonimule. Din pacate. :(

@ Anca: :p