vineri, 29 aprilie 2011

SENZATIONAL! La Telega, dolmenele tracilor celtzi sint pazite de un nou partid, Alba ca Zapada

Daca nu stiti ce este un dolmen, nu-i timpul trecut sa aflati. Mai pe intelesul tuturor, un cromlech mai mic, dar de dimensiuni mai reduse.

Daca nu stiti de ce dolmenul care de fapt este cromlech are trei picioare, nu-i nimic. Cititi Dune si veti afla.

Daca nu stiti de ce tracii sint de fapt celtzi, atunci n-ati pierdut nimic. Nimeni nu stie, dar nu-i inca timpul trecut.

Daca nu stiti de ce Telega este depozitara celor mai misterioase secrete oculte, atunci poate nu e cazul sa aflati inca. Cine spune, nu stie. Cine stie, nu spune.

Daca nu stiti ce e Telega, e clar: nu aveti nici o sansa. De ce oare imi mai pierd eu vremea cu dumneavoastra? Garcon, un whisky la domnu, ca oamenii astia nu stie ce e aia Telega. Repede, ca simt ca-mi pierd feng shuiu!

Daca nu stiti de totul e musai sa inceapa cu SENZATIONAL!, e si mai clar: nu v-ati uitat in viata voastra la OTV. Doamne, ce cititori fraeri, pufosi, netrecuti prin viata si naivi pot sa am...

Dar mai ales si mai ales, daca nu stiti ce cauta piticii si cu Alba ca Zapada in toata aceasta poveste in imagini si cuvinte, inseamna ca ciupercile pe care le-ati consumat aseara erau din pacate intr-adevar comestibile si atunci chiar nu mai am ce discuta cu Dvs, v-ati gresit canalul de comunicare si de petrecere a timpului liber, va poftesc respectuos sa gustati totusi din aceste ciuperci foarte bune la gust, hai, luati fara frica, haide dom'le, curaj, ce credetzi ca putetzi sa patzitzi, maaare lucru, mare brinza, mai rau decit sa muritzi n-are ce sa vi se intimple. Sau, ca alternativa, sa incercati totusi sa va redefiniti prioritatile in viata si sa incepeti sa va uitatzi la desene animate, ca va spun eu ca la alte tipuri de televiziune nu merita. Chiar nu merita, zau. :(

Cum era, dom'le, bancul ala cu tovarashul Ivan Ivanovici care nu vroia cu nici un chip sa manince ciuperci si atunci, dintr-o data...?

:rofl:

3 comentarii:

Darael spunea...

Pentru recuperarea feng shuiului am sapat sa gasesc ce inseamna Telega.

Dar marturisesc, puteam sa pap ciuperci si fara sa stiu :D

Turambar spunea...

Cum, Darael, nu stiai despre Telega? Mai ia ciuperci, dragule, mai ia... :p

Dragos Bora spunea...

Da' 'flori de Bach' cresc pe acolo, pe la Telega?

http://www.medicina-naturista.ro/terapii-naturiste/florile-de-bach-2.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Bach_flower_remedies

:) :) :)