sâmbătă, 2 aprilie 2011

Mie astea doua mi plac cel mai mult

Recent, Semanticus, in buna traditie de analist politic de rit suprarealist si oniric, asa cum ii sade bine fiecarui comentator al realitatii romanesti multilateral zguduite din zilele noastre, s-a gindit sa se alature corului de bocitoare antice dar aprige care cinta prohodul societatii, civilizatiei si apei calde ca urmare a scurgerilor radioactive de informatii catre presa, varianta Wikilics Romanica.

Dar asta nu inseamna ca Semanticus a cazut in pacatul sus-numitelor bocitoare, de a fi simplificator, patimas, partinic ori chiar si rau intentionat. Nu, din contra. Cu o neasteptata vigoare pozitiva, el vine sa adauge un aer proaspat subiectului, o perspectiva inovatoare si indrazneata, in care eticul se imbina cu esteticul si rezulta esticul.

Mai mult, Semanticus, dovedind o eruditie interdisciplinara demna de o cauza mai buna, introduce in discutie clasici uitati care insa se dovedesc a fi cit se poate de contemporani.

Toate acestea ne indrituiesc sa salutam aparitia pe scena politico-dramatica a unui nume despre care cu siguranta vom mai auzi. Doamnelor si domnilor, Semanticus despre Wikilics, pe baza studiilor de caracter balzaciene realizate in urma cu doua decenii de catre remarcabilul devoalator al sufletului balcanic, Matty.







O discutie despre partea a doua a acestei adevarate Capele Sixtine modelate in coca de wikilics, aici.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Metr Turambar, tot la inaltime , merci.
A! de asta imi era si mie, ca cineva tot va selecta slideul cu Pop. :)
Mesajul fiind ca degeaba ii omoram pe cei mici, pentru ca pitonii sunt deja in cort.
E un fel de explicatie a mea si ma bazez pe umorul celorlalti, ca altfel...

Turambar spunea...

:) Dom'le, trebuie sa recunoastem excelenta in domeniu si sa o salutam si promovam, ca niste adevarati critici de grafice ce sintem :) :friends: