marți, 5 aprilie 2011

In sfirsit cineva face grafice mai faine decit ale mele

Deci daca va poate veni sa credeti, aceasta bestie de umanist, acest tehnolog cu vorbele, aceasta fiara de creativitate care teoretic nu ar trebui sa aiba habar de linii si de creta si de grafice si de axa Ox - Oy, chestii de-astea complicate, ingineresti, statistice, ei bine, aceasta fiara de bestie ce-mi face, dom'le? Pune mina pe creta si incepe si deseneaza grafice!

Hei! Alo! Ce intzelegere am avut noi, domnu'? Eu nu scriu romane si nu iau Nobel si Pullitzer si Mullitzer, iar matale nu te bagi peste meseria mea. Ce vrei acum? Sa monopolizezi toate domeniile lucrative? Hei! Alo! Un pic de respect si de intzelegere pentru conditzia umana!

Ai dracu scriitori, dom'le, cum se baga ei peste totzi in viatza asta. Mama lor de balzaci, nu s-ar mai satura...

:rofl:

PS: Cine nu se uita e nashpa shi nasol si il banuiesc ca lucreaza in contabilitate, undeva intr-un departament cu cifre. :p

5 comentarii:

bogdanic spunea...

Pai, o gramada de ingineri fac jurnalism... cu succesuri.

Turambar spunea...

Da, dom'le, dar inginer ca asta, mai rar :)

Darael spunea...

Tinand cont ca E = Electricity, din grafic si din poveste putem deduce ca fericirea infinita ∞ este atunci cand ajungi sa descoperi electricitatea ;;)

Mare pisicher inginerul povestitor :D

Dragos Bora spunea...

Darael, parca si Lenin spunea ceva de felul asta:
"Comunismul înseamnă puterea sovietelor plus electrificarea întregii ţări."

:) :(

kilroy spunea...

"Off-scale happiness" ăsta da ţel ...
@Dragos Bora: Cam asa spunea - comunismul explicat printr-o ecuatie de gradul I, sa atraga si intelectualii de la orase si sate ;-)