joi, 3 martie 2011

The winter is coming!

Cel mai recent trailer al serialului Game of Thrones, dupa primul volum din seria A Song of Ice and Fire scrisa de George R R Martin, tocmai a fost facut public.

Serialul va incepe - unde altundeva decit pe HBO? - pe 17 aprilie.

O alta veste pe care o asteptam de mult: volumul 5 al seriei, A Dance With Dragons, va fi lansat de Bantam Books pe 12 iulie. In sfirsit, dupa 6 ani de asteptare, apare!

In aceste conditii, chiar ca nu mai conteaza atit de mult ca ninge afara, in luna lu' marte. Marte, zeul razboiului. Zapada, a portent of harsh times to come. Se leaga. Toate se leaga. The Others lurk outside the Wall.

Prieteni, the winter is coming! This April, on the verge of Easter, the winter will be on our eyes and minds and hearts!

Let the harsh dreams begin! The winter finally comes...

:)

4 comentarii:

Ovidiu spunea...

Ah, în sfârşit moşulică a mai scris o carte :D

Ţi-am zis că mi-am luat volumele 5-10 din Wheel of Time, că era super-ofertă? :)

Turambar spunea...

Mosulica, mosulica. Roaga-te la Doamne-Doamne cel inexistent sa nu crape inima in el pina nu termina seria, ca prea e gras si abuzeaza de sanatatea sa.

Fi-tzi-ar the Wheel of Time sa-tzi fie... :) Maculatura. Carti la kil si la metru si la mia de pagini litrul. Citeste si tu ceva serios. Mai citeste inca o data primele 4 volume din SOIAF, sa reintri in atmosfera pina in iulie, cind vine volumul 5.

:)

Cristina spunea...

Vine si la HBO Romania? Ca pe pagina lor e imposibil sa afli ceva.

Turambar spunea...

Nu cred ca va veni de la bun inceput, in sincronicitate cu transmiterea de pe HBO-ul mama american. Insa daca este sa ne uitam la Boardwalk Empire, care a fost preluat de HBO Romania neasteptat de repede, la aprox. 1/2 an, atunci sint sanse si sperante.

Insa pentru cei fara de Dumnezeu si de valori, exista intotdeauna partea intunecata a fortei, solutia imorala, descarcatul a dooa zi de pe torenti.

Ups. Ce am spus? Nu eu. E doar ca exemplu ilustrativ. Nu eu. Am auzit si eu de la altii. Dom' procuror, glumeam. Nu stiu nimic, n-am facut nimic. Asa e pe Internet, se prosteste lumea, ceva de groaza, spune numai timpenii nesustinute de realitate.

Cuuuum? Aveti o lista de IP-uri. Stati sa va esplic... :) :) :)