sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Un moment istoric ratat

Doooooamnelooor si dooomnilor, o voi fericiti posesori de iPhone, sau de Android, stiti prea bine ca lumea se imparte in doo. Pe de o parte, cei care stiu ce este Angry Birds, la ce este ele bune, ce zgomote absolut oribil-necesare scoate ele inainte sa se faca praf.

Pe de alta parte, cei care urmeaza sa afle acest adevar inevitabil, dar eliberator, sa fie vrajiti de strigatul de lupta ascutit al nobilelor pasari sinucigase, al gainilor si mierlelor si pitpalacilor si pitulicelor viteze care se lanseaza catre moarte si autodistrugere, spre pieirea dujmanului de veacuri, porcul cel nesimtit si verde ascuns dupe ziduri.

Deci daca nu stiti, veti afla. O-ho, ce veti afla. Mai devreme sau mai tirziu veti auzi in metrou sau in Parlament sau prin vreo sala de curs un strigat patrunzator, un tzipurit cam cum facea Bruce Lee cind era apucat de oo, un soi de jale existential-razboinica pe fast forward, si de atunci viata vi se va schimba.

Cei care stiu, va propun sa va delectati cu o parodie delicioasa facuta de evrei, ce face misteaux de negocierile de pace cu arabii, palestinienii sau ce mai sint ei pe acolo.

Enjoy!


// ooooooOOOOOAAAAAAAAARGHHH ///


:rofl:




0 comentarii: