luni, 4 octombrie 2010

Alergind sa stai pe loc

Acum, daca vrei sa-ti iei telefonul cel mai tare nu-ti mai iei niciunul, pentru ca il tot astepti pe urmatorul.

Glumetzu, pe forum la Softpedia

Mda. Cam asa ma simt eu acum. Era cit pe-aci sa-mi iau HTC Desire. Pe urma cit pe-aci sa-mi iau Samsung Galaxy S. Dar parca e totusi prea de pustoaice. Si e prea ushor. Si e prea shiny. Hai mai bine sa-mi iau Desire. Hopa! Dar urmeaza sa apara Desire Z, ala care are si tastatura reala.

Hopa! Dar mai este si Desire HD, care e si mai bun. Asta chiar e mai bun decit Galaxy S. Pe-asta mi-l iau! Hmmm. Dar are ecranul un pic cam mare. Nu e mai bine sa-mi iau Desire Z? Ca are si tastatura, si e si mai mic? Hmmm. Dar are doar 800 Mz la procesor. Hmmmm.

Damn it. Si uite asa, de vreo doua luni umblu cu o pocnitoare dupa mine, asteptind sa apara telefonul cel mai foarte final.

5 comentarii:

Pongo spunea...

Deci de grija ta am ajuns eu sa imi schimb droaga bb cu Desire:).
Shmenozeala asa dupa cum l-am intuit e ca a fost gandit de baietii de la GOOGle.

matusalem spunea...

Pocnitoarea aia te slujeste cu devotament si matalutza visezi la o Bo Derek a comunicatziilor mobile. Tz, tz, tz. Ce om... :) :) :)

Unknown spunea...

sincer, te vad din secta blackberry.. pari genul :P

Turambar spunea...

@ Pongo: Aha. Ce tzi-e si cu puterea asta de convingere :)

@ Matusalem: Nu, nu ma serveste cu devotament. Mi-a facut varza din agenda, nu mai gasesc numere de telefon, e o pocnitoare oribila care de cite ori o scap pe jos varsa din ea matze si tastatura si botoane, de ma si mir cum de mai merge. Deci cuvintul "devotament" nu are ce cauta in aceasta fraza de propozitzie

@ Mihnea: Neeeah. I'm not of that geeky sort. Nu-mi pun eu cirnatzii de degete pe saraciile alea de botoane minuscule, sa ma pici cu ceara. Too weird for my taste. Si nu sint eu asa de innebunit dupa comunicare instant, semeseuiala si chestii.

Bogdanic spunea...

Mda. Galaxy e un nume de telefon de gagici. Desire e un nume masculin. Inteleg.
Singurul motiv pe care il inteleg e cel legat de tastatura reala, acuma scriu injurand tastatura virtuala de pe un oarecare telefon de gagici. Mda.