joi, 9 septembrie 2010

Turambar nu e turambar AKA Niște lași

Singura mea părere de rău este că nu am aflat mai din timp. E drept: este vina mea. Trebuia să citesc articolul, atunci cînd m-am întors în țară.

După cum știți, săptămîna trecută am fost plecat în vacanță, în Turcia. În perioada asta pe Blogary Sebastian Lăzăroiu a ieșit cu articolul cu Albă ca Zăpada și cu Moș Crăciun și cu celelalte alegorii literar-muzicale.

Am și primit atunci, pe loc, niște telefoane de la unii jurnaliști, să mă întrebe a) dacă am făcut noi sondajul și b) să-mi dau cu părerea. Fiind în vacanță, cam separat de Internet (toate postările pe care le-ați citit în vremea aceea fuseseră programate din timp, puse cum ar veni pe pilot automat), mi-am dat cu părerea la minimum. Nu aveam chef de sondaje și politică, era Marea Mediterană prea frumoasă fără ele.

Greșeala mea a fost că pe urmă, cînd m-am întors, de sîmbătă încoace, n-am catadicsit să citesc articolul. Ca să aflu astăzi cu stupoare de la studenții mei că, de fapt, am combătut bine și aspru și adînc și că m-am luat în gură și că i-am dat la cap lui Sebastian Lăzăroiu.

Ceea ce este fals. Turambar care a scris acolo nu este Turambar, adică eu. Este un laș care și-a permis să-mi folosească handle-ul de net pentru a mă pune într-o postură proastă și pentru a băga zîzanie între mine și Sebastian, în particular, și în tagma cîntăritorilor de procente, în general.

Nu comentez aici conținutul articolului în sine. Nu mă interesează. Ce mă interesează e un singur lucru: că cel care a mîncat căcat acolo nu sînt eu.

Punct.

Restul e bicisnicie. Și politică. Ceea ce, în fond, este cam același lucru.

:(

11 comentarii:

Anonim spunea...

Aaaaa! nici mie nu imi place asha. Eu am crezut ca vatzi luat in gura pe bune. Eram si putin mirat, da am zis ca asa e acuma la moda intre si printre socologi.
Da, studentzi matale de ce nu au reactionat? ca asa era pe vremuri. Domle! dai in profu turambar! dai in anu'II ! dai in anuII! ai incurcat-o.
Domle da zicei ca era leit Turambar, get beget! hai ca nu se supara domnu Lazaroiu.

Motiu spunea...

sunteti directorul CCSB ?

Anonim spunea...

@Motiu,
nu draga, merci totusi....Doamne ajuta!

Turnofftheglory spunea...

Funny e ca mie mi-a scapat. :D
Nu am citit comentariul fake de pe Blogary, asa ca habar nu am.

Anonim spunea...

mireille, in pofida tuturor prognozelor mele, ai ajuns mare, domle. sa fii plagiat, tz tz tz, ce onoare :)

Turambar spunea...

@ Anonim 1: Asa zici matale, ca era leit Turambar? Tz tz tz. Asha ma stii dumneata pe mine? Tz tz tz... :(

@ Motiu: da.

@ TurnOffTheGlory: let it be, mate

@ Sheshe: The horror! The horror!

:p

matusalem spunea...

Genuine Fake?
Bre, poti imita un ceas elvetian, dar nu functioneaza ca originalul.
Asa ca... geaba! :)

Anonim spunea...

Eeee, te tachinam, mare domnishoara ai ajuns! :))))
Poate aflam ca nici Lazaroiu nu era Lazaroiu si nic madama Blogary nu a mancat usturoi....

Anonim spunea...

Aha deci Turambar nu mai e Turambar. Trebuie sa mai aflam daca Sebi e Saruman aka stapanul orcilor sau Florina32.
In chestie era cresterea procentuala lui statupalmbarbacot in lupta lui cu abjecta Scufitza, asta in contextul aparitiei lui Niels Holgersson pe scena politica. Oricum e vorba de o dezbatere sociologica serioasa intre conferentiari

Anonim spunea...

@Anonim,
tu care anonim esti? Somnorila sau Clapaugila?sau esti Bambi? :)

Anonim spunea...

Moncher ultimul Anonim, eu sunt anonimul care nu o sa-ti spuna ca esti un becisnic daca semnezi "Anonim" carevasazica imi furi hadleu' virtual. IRL, sunt bisisica aka gil blas