miercuri, 22 septembrie 2010

Tricks and kicks

Zilele trecute, Roger Federer a facut o reclama la Gillette. In pauza de cafea, socializare si fun le-a aratat ce poate. Doamnelor si domnilor, tenis varietatea Wilhelm Tell. Da mama cu mingea'n mine, sa'mi curga singele din vine.

Federer la ghidon


Dar stati asa, ca nu-i asha. Distractzia nu s-a terminat. Nu numai Federer poate sa faca arogantze de viteza, pricepere si exactitate. Ce, credeati ca despre tenis este vorba in aceasta propozitie?

Neeah. Evident ca nu. Turcu va vorbeste azi despre rugby, pentru ca oricum o dai si o cotesti, cu Turcu tot la rugby nimereshti. Ia sa vedeti voi ce arogantze fac aici arogantzii de All Blacks in arogantza lor de antrenament. Exact repede elegant fara cusur. Niste giumbushlucuri numa bune de facut virale din ele pe Internet.

Da Doamne sa-i tina priceperea si singele rece si la anu, la RWC 2011, ca daca nici anu viitor nu cistiga, au pus-o. Le fac suporterii neo-zeelandezi o arogantza de numa-numa, sa doarma afara in cotetz la ciine, in butoiu de antrenament, in ploaie si in ceatza, sa nu faca matreatza.

:/

Courtesy of Rugby Heaven, de fapt o reclama la The Rugby Channel.

All Blacks la ghidon

5 comentarii:

Kilroy spunea...

Geeeee. Stai sa imi adun falca de pe jos. Initial ma amuza accentul lor. Doar ca nu prea stiu cine le-ar putea spune in fata ca au un accent ciudat :-D

Starbuck spunea...

la cat de bine au jucat piri si cory anul asta, mai-mai sa crezi ca e pe bune...dar totusi nu e.

australienii s-au amuzat:

Channel 10 news in Australia covered the story last night, ending with the words "But don't worry folks, they'll still choke come the World Cup".

bogdanic spunea...

Golf:
http://www.youtube.com/watch?v=Um4oeksGW54

fly-half spunea...

Maine joaca Stejarii cu Leeds si apoi ar merge si un meci de H Cup in IP. Te bagi ?

P.S. Mi-a luat ceva pana am gasit ultima ta postare de rugby, mai lasa politica si filmele si treci la gramada :-)

Turambar spunea...

:) It's a deal. Ne vedem miine la teren. Eu o sa fiu la paza.

Vorbim :)