duminică, 12 septembrie 2010

Si totusi

Si totusi, desi imi doream ca All Blacks sa cistige toate meciurile din Tri Nations si sa aiba an unblemished record of victory this year, ieri mi s-a concretizat o banuiala: mai, mie chiar imi place aceasta echipa tinara a Australiei.

Dupa mult mult timp in care nu i-am suferit pe australieni, acum simt ca au o echipa pe care sa o pot aprecia, daca nu chiar placea. Dupa o adormire de aproape zece ani, se pare ca Roby Deans e pe cale sa mestereasca o echipa pe masura legendarei echipe de la sfirsitul anilor 90, inceputul anilor 2000. Daca isi continua evolutia, pustii astia s-ar putea sa provoace probleme neo-zeelandezilor anul viitor, la RWC 2011, chiar acasa la ei, in Noua Zeelanda.

Bravo, Australia! Mi-ati placut. Ieri All Blacks au fost norocosi ca au invins strins, la un punct diferenta.

Cititi aici o cronica a meciului. Pentru cei care au cont pe acrossthetasman, meciul il gasiti aici (iubitorilor de rugby le recomand sa-si faca neaparat cont, e un site excelent din punct de vedere al meciurilor, atit cele mai recente, cit si clasice).

3 comentarii:

Kilroy spunea...

Daca ai mai si spune cand va fi un meci din asta important, ar fi beton. Asta pentru amatorii (ca mine) de rugby, dar ca r nu au habar cand sunt meciuri, cupe alea, alea. Ca de fotbal se urla pe toate posturile, de rugby, mai greu

Turambar spunea...

Sorry, mate. Nu mi-a trecut prin cap. Pentru mine, care sint interesat si la curent cu tot ce misca, riul, ramul, mi se pare programul meciurilor internationale cit se poate de transparent si de stiut de toata lumea, inclusiv de babele din Mizil.

Next time I'll post a warning: hey, rugby ahead!

:)

Kilroy spunea...

Stiu (si e logic sa fie programe), dar eu nu sunt chiar atat de bolnav de virusul asta. Cand prind meciul la tv il savurez, dar cam atat :-D