luni, 27 septembrie 2010

Deschide, Gropare, maternitatea!

Deschide, Gropare, maternitatea, și ieși cu pruncu în brațe. Și pupă-l și țucă-l și pup-o și pe mă-sa și o pupăm și noi pe ea, dar și ea pe noi.

Și să vă trăiască și să ne trăiți și să fiți fericiți și să ne bucurăm cu toții și să fie pace pe lume și broadband de la Cluj pîn' la Telega, unde-i alfa și omega (la Telega, nu la Cluj, evident).

Felicitări, măi ardelenilor măi!

Nu credeam să-nvăț
A mă bucura vreodată
Că Groparu, dintre toți, a devenit tată.
Înfășurat în pixeli, ca un castravete
Îl țuc pe tătic și pe mamă și pe copil și pe toți
Și pun această poză cu artificii pe perete
Să placă la ochi de băieți și de dujmani și de pretini și mai ales și mai ales la ochi de fete...




PS: Veste aflată inițial de la Andrei Crivăț. Alt ardelean, alt clujean, alt gras și bucălat, alt om ferice. Exact și întru totul precum Groparu.

:rofl:

PPS: Intre timp, m-a sunat chiar însuși Groparu, în marea bucuria sa, sa-mi dea vestea cea mare. Insa cum noi, în nemarginita noastra perfectiune cibernetica, sintem o fiinta perfect acuplata la pulsul electronului, stiam deja. S-a bucurat si mai tare, dupa ce initial s-a intristat ca vroia sa-mi dea vestea personal.

Ce sa spun? Era ud tot la voce. Era numa' si numa' un tremur si un gingurit de tatic recent. Auzi tu: Groparu emotionat. Ce mai, s-a intors lumea cu fundu-n sus. Ce face maternitatea asta de paternitate din om.

Un motiv in plus, therefore, mai draga atomicilor mai, sa faceti precum stralucitorii de noi, oamenii astia mari si intzelepti de Turambar si de Groparu si de Chinezu si de restul dintre noi care au copii, si sa puneti mina (metaforic vorbind, evident) sa faceti si voi iaca acolo niste pui de maimute, sa stiti ca v-ati implinit sensul in viata.

Pentru ca uitati-va in ochii mei de ateu cinic si rau: alt sens in viata nu exista, numa si numa asta. Restu e iluzie, pacaleala fum de tamiie si miros de luminare.

Hai, la facut copii cu voi, nu la intins mina!

...Ooops. Iar am zis "mina"? Ce naiba am azi?

:rofl:

9 comentarii:

Anca spunea...

Imi trece un curent prin coloana verticala (licenta Vanghelie) cand te-aud, verishuare! Pfffff, mi se pare de negandit sa depinda cineva vreodata de mine in halu' ala neschimbabil! Imi vine sa mai bag 6 km de padure cand te-aud! :)

Turambar spunea...

Lasa fugitul. Cit o sa mai fugi? Stai si infrunta realitatea, babardeste-te cu folos, fa un copil si ia taurul de coarne.

:wink:

Anca spunea...

Duamne, ce invitatie iresponsabila la responsabilitate, batrane! =)) Eu abia reusesc sa conving lumea ca nu am doar 15 ani si tu vrei acu' sa mai traiesc si greutatea de a-i convinge ca nu e frate-mio/sora-mea, ci fiu'/fiica? :)) Inceteaza, bai, cu scenariile de filme psihologice, ca nu ti se shede! =))

Turambar spunea...

Neeah. Nu esht convingatoare. Try again. Dregetzi glasul si rosteshte cu o voce mai groasa, mai autoritara. Nu te credem. Nu se citeshte pe fatza ta ca ai fi sigura de ceea ce spui.

Hai, again: unu, doi... Care zici ca sint motivele pentru care nu vrei sa faci copii? Hai sa auzim.

:) :p

Anca spunea...

Pentru ca-i batran Mick Jagger, nah! =))

Turambar spunea...

Perverso. Necrofilo. Cu hodorogu ala, bre? Pai la citzi flacai frumosi sint prin preajma spatiului carpato-danubiano-pontic, tu cu ala ti-ai gasit? Uite, nu mai departe de Cluj, practic la o aruncatura de batz feroviar, zace un oaches care tocmai a dovedit ca poate. Groparu ii zice si este ferice. Ce-ti trebe Mick Jagger, cind il ai pe the real one, pe The Hole Maker?

:)

Anca spunea...

Pai my point exactly, nu mai e ce fu odata! (Desi inca se tine mortaciunea, e tot... fibrosss -- that's a passport, dupa mine, fibrele ingropate-n slanina impiedica..., of, las-asa. =)))
Cat despre datatoru-ti de gauri, eu tare cred ca tu vrei sa-i faci probleme cu fimeia, inceteaza, diavole! :))

Groparu spunea...

Bă, man. Deci bă, man. Cât de cumsecade poţi fi tu? Zi amu, sincer: cât?

Te pup, man, sa ne trăieşti, tu şi tătă famelia aia a ta tare, mare şi turambarită. Deci de chiar te pup!

Turambar spunea...

:) Yuuuuk. Ciiiih. Luatzi-l de pe mine, ca ma pupa!

:) :friends: