miercuri, 29 septembrie 2010

Ce faceau romanii cu leii

Ce sa faca? Ce stiau ei mai bine: spectacol.

There ain't no business like show business, mates.

:wink:

9 comentarii:

Anca spunea...

Acu' fiecare la ce se pricepe mai bine -- ei aplicau persecutii cu lei, ai nostri aplica persecutii prin absenta leilor. Si chestie de gust pana la urma. :D

matusalem spunea...

Stiau romanii cum se cresc leii. In spatii largi si hrana bio.
Nimic nu mai e ce-a fost candva... :)

Emil spunea...

Esti un mare nesimtit turambare, iar ciumpalacii care-ti canta-n struna prin comentarii sunt la fel de fundamentalisti ca si tine.

Da-o pe bune ca ti-a tras-o un preot in fund cand erai mic, ca altfel nu-mi explic ura asta irationala la adresa crestinismului. Esti batut in cap exact ca un crestin fundamentalist, doar ca te situezi la celalalt capat. Same shit!

Turambar spunea...

lol. in mod normal, un asemenea comentariu precum cel al lui Emil ar merge direct la recycle bin. insa, daca stau sa ma gindesc mai bine, poate e mai placut sa-l lasam aici, sa-l vada toata lumea, sa se dumireasca despre felul in care tipul asta de oameni poate gindi cu capul lor propriu si personal pe care li l-a dat Dumnezeu in dotare.

vedeti voi, e simplu: realitatea doare. iar fiecare pasare piere pre limba ei. atita ii duce mintea. si asta imi justifica banuiala ca trebuie sa fim constant vocali la adresa lor.

sa-i facem de rushine, mai oameni buni, sa li se dea arama pe fata, sa se vada unde duce consumul exagerat de religie. si sa ne invatam copiii si prietenii ca asha nu. asha buba.

:/

Anca spunea...

Lasa-l, bai, ce te legi de om? A avut un acces de love and kindness -- also known as the Oh-God effect. =))

matusalem spunea...

Hai bre, s-a trezit si BigFoot sa vorbeasca. E democratie. Sa traiasca! :)

Turambar spunea...

Democratzie democratzie, da' voi vedeti ce faceau parintii vitregi ai democratiei, romanii? Voi vedeti ce tratament preferential acordau celor care deschid gura in raspar? Cum, aici in ograda mea, democratie? Cine a zis asta? Ce, eu sint democrat? Nu, eu sint liberal si atunci sint liber sa am niste lei liberi prin curte care sa manince dizidentii, mama lor de oameni cu libertate de exprimare ce atrage consecintele de rigoare

:wink:

matusalem spunea...

Auzi taica, pana acum nu a reusit nimeni sa ma lamureasca ce reprezentau vibratoarele alea trei, din arena. Nici macar pe goagal nu am gasit o explicatie. :) :) :)

Turambar spunea...

Da, am observat si eu nobeliscurile alea acolo. Cine stie in ce stadiu al terapiei personale era artistu cind a desenat acele arhetipuri vizuale. Are evident legatura cu religia si cu nouminos-ul.

:wink: