luni, 27 septembrie 2010

Aceste femei minunate si actele lor ratate

In Franta, un fost ministru al justitiei a incurcat un cuvint cu altul. Dar ce cuvinte! Mai ales "inflatzie". Teribil cuvint! Doar stim cu totzii cita patima stirneshte rostirea cuvintului "inflatzie" zilele astea, nu-i asha?

Stiti cum se spune pe la ei pe-acolo? Hony soit qui mal y pense.

Ceea ce va doresc si Dvs., oameni plini de rautacisme ce sintetzi, ca numai la prostii va duce capu pe vremea asta de criza si de rapita crescuta cu virfu in jos.

:wink: :rofl:

9 comentarii:

Sorina spunea...

Hehe! Asta am citit si eu azi dimineata: "Französische Ex-Ministerin verwechselt Inflation und Oralsex". Asta, ca sa-mi faca mie ziua mai buna ;-)

http://de.news.yahoo.com/2/20100927/tpl-franzoesische-ex-ministerin-verwechs-4cea870.html

matusalem spunea...

Gura pacatoasei adevar graia. Ca ea, numai la inflatie nu se gandea. :)
Asocia cresterea inflatiei cu altceva. A facut o licenta poetica. :))

kilroy spunea...

Da, si daca sufla, se numeste deflatie :-D

Turnofftheglory spunea...

Felatia este ok, mult mai ok decat inflatia.

Turambar spunea...

V-am spus eu ca va ginditi numa' la prostii si va sta gindu' numa' la rautacisme. In loc sa fiti preocupati de problemele globale ale omenirii, de aspectele inchietante ale existentei sociale, de situatia politica, de demisii, numiri, suspendari si alte pensii si evolutii demografice, voi ce faceti? Iaca stati cu felatia pe tastatura shi chiar si pe buze si nici nu bagati in seama inflatia, acest mare monstru economic, aceasta napasta cu care se bate Sf Gheorghe de la BNR.

Niste nasoi, asta sinteti. Eu incerc sa va aduc pe calea cea buna a responsabilitatii sociale si a preocuparilor ardente ale omenirii, dar voi nimic. Numa' si numa' la dinsa'n'trinsa va ginditzi.

Ce animale, dom'le. Ce bestii. Ce fiare. Ce fornicatzionishti.

:) :angel: :wizeguy: :tomato: :rofl:

Kilroy spunea...

Daca ar fi sa pun un pariu, as pune ca , la nivel mondial, felatia e mai raspandita decat inflatia ;-)

Turambar spunea...

Vezi de ce e bine sa stii statistica si metode de masurare cantitativa? Pentru ca astfel poti sa strivesti toate corolele de minuni ale lumii si sa masori cite-n luna si in stele, tot ce-ti trece prin cap, prin gura si prin alte orificii.

:)

Turambar spunea...

sed ingurgitare diabolicum

Kilroy spunea...

You, very, very naughty boy, tz, tz