sâmbătă, 14 august 2010

Sebastian are dreptate

Intr-un interviu recent, printre multe alte vorbe si teme generatoare de comentarii de vara, Sebastian spunea ceva si despre procentele pe care le-ar obtine Dan Diaconescu cu partidul lui otevizat.

Doar atit pot caci ca sa va spun pe caldura asta: cam are dreptate.

:/ :wink:



17 comentarii:

Adelin Petrișor spunea...

Cam nasoală situația. Așa popor, așa lideri...

Dan Selaru spunea...

Nu te cred.

Traian spunea...

te scuzam : sunt 40 de grade. Altfel intre intentia de vot si graficul din imagine se aseamana ca linia melodica a formatiei Azur si Pink Floyd.
PS
Ai idee ce fumeaza Sebastian ?

parvan spunea...

Stai asa. Faptul ca are "dreptate" cu privire la "noua pleasca" nu justifica generalitatea titlului.

Fix in acelasi interviu omul se pocaieste cu privire la oportunitate lui 50%, pensii minime ... etc.

Eu ma astept chiar ca in scurt timp sa realizeze si ca n-are dreptate in privinta razboiului democratiei cu onglizile si poate si in privinta "fetei de la miezu noptii" (vezi Taraf) ca agent electoral progresist.

Turambar spunea...

Daca va arat si cifrele de vot, incepetzi sa bijbiitzi dupa sticla de votca de pufoaica. Pe caldura asta face bine la metabolism cind vezi asemenea date... :(

De-aia nici nu vi le arat. Nu de alta, dar nu se cuvine sa-mi fac prietenii sa bea vodtca si sa-i ia inima de cap.

:wink:

Anonim spunea...

Deci este o veste buna.

Claudiu spunea...

Turambare, arata datele :)

Asa, eu, ca roman tolerant, sunt de acord in cea mai maxima masura cu intentia oricui de a intra in politica. Si, las de la mine, nu doar cu intentia, ci si cu actiunea respectiva. Indiferent de temperatura. Cand vine insa vorba de vot, nu dau cu votul dupa orice ratacit.

Kilroy spunea...

Chiar nu ma surprinde. In doar 20 de ani, romanii au votat cu partidul socialist, cu vadim care vede intr-una conspiratii (si se scumpesc si medicamentele, na), cu partidul oierului, au iesit in strada la chemarea marinarului. Si-au mai depus economiile, la mai multe scheme care promiteau "de opt ori mai multi bani". Cred ca mai sunt tampenii de-ale boborului, dar nu imi vin acus in minte. Aaaa, si nu si-au vandut tzara. E mai bine acum.
Ia mai toarna coane, doua degete de zama de pufoaica ...

Beny, reprezentant scoala soferi Iasi spunea...

Eu cred ca nu putem trage concluzii din intrebarea sondajului "In ce masura sunteti de acord cu intrarea lui Dan Diaconescu in politica". Parerea mea e ca intr-o societate normala (nu exista asa ceva) toti oamenii ar trebui sa fie de acord cu intrarea in politica a oricarui cetatean, daca acelui cetatean nu i se interzice prin lege sa intre in politica.

Daca e o tara libera, sa intre in politica cine-o vrea! Ca e Diaconescu un foarte mare demagog, asta e cu totul altceva. Dar eu ma gandesc ca unii dintre respondenti au interpretat intr-un fel intrebarea, in sensul literal sa spunem, iar altii au interpretat-o nitel subiectiv,emotional. Ca pana la urma nici eu, emotional vorbind nu-s de acord cu intrarea lui Diaconescu in politica, dar in acelasi timp TREBUIE sa fiu de acord, obiectiv si democratic vorbind.

matusalem spunea...

Eu zic sa asteptam cu interes, realegera la primul congres. Ca asa-i democratic. Cat despre vot, de la intentie la fapta, e numai un fir de par. Pentru unii. Cam multi, e drept. :)

fish spunea...

v-a platit DDD? :D eh turambare, of of si mai mai mai...

Turambar spunea...

Ehe, peshtishorule portoca... aaa, peshtishorule ros... aaaa, peshtishorule auriu, daca ar fi fost sa primesc bani de la fiecare jenant pe care l-am prezentat in sondaje, ar insemna sa nu mai am nevoie de coada da, peshtishorule porto.. ro... auriu.


:/

Anonim spunea...

adica e de bine? nu? pe scurt, pica guvernu'Boc, Nastase scoate un program de guvernare beton, Ponta primeste mandatul de premier, PSD-PNL formeaza guvernul si...aici nu mai stiu...ca s-a stricat aerul conditionat si nu am mai adormit la loc...

Anonim spunea...

mireille, io nu cred in ce zice don'Sebastian si neci in graficele tale. io zic ca e mult mai nasol, adeca, mult mai multi il vor vota pe zgubiliticul santajist. pun o kila de tuica de colectie contra o litra de lafroaig. si dup'aia emigram la dusmanii nostrii de veacuri : io la debretin (e mai aproape) si tu la budapesta (tu esti un capitalist).

Turambar spunea...

Mai Sheshe mai, tu vrei sa bem, mai, shi nu shtii cum sa-mi spui.

:D

Radu spunea...

Turambare, dau si eu cu presupusa:
- PSD are vreo 40-41
- PNL are si el vreo 20-21
- PD-L are numa vreo 15-16
- PPR (ala al lui DDD de la OTV) vine din urma cu 9-10 (daca le faci telefonic iti ies chiar mai multe)
- PRM e pe la 5-6

Cam in ce proportie am dreptate? :)

Turambar spunea...

@ Radu: fiecare om are dreptul sa-si dea cu presupusa. Dindu-si cu presupusa, se transforma in alt om. Atunci, fiind el un alt om, are dreptul sa-si mai dea o data cu presupusa. Si uite asa se transforma din nou intr-alt om. Si atunci iar poate sa-si dea cu presupusa. Si atunci se transforma din nou in...

Saracu Moisil, la ce au ajuns sa fie folosite invatzamintele sale etilice :) :wink: