sâmbătă, 21 august 2010

Momentul adevarului

Deci e simplu: daca si azi bat, inseamna ca sint cu adevarat cei mai buni. Ca they could have peaked too early, ca mai e mult pina departe, ca stai asha ca nu-i asha si anu asta nu-i anu viitor, nu shtiu nu ma entereseaza.

Ce ma entereseaza este sa fie sportivi, niste gentlemeni, si sa spele pe jos cu mama lor de Springbocsi. Sa vedem un joc frumos, echilibrat, elegant, in care sa le dea cu terenu in cap si sa le dea 50 si restu puncte si sa terminam frate o data cu ambiguitatea asta egzistentziala "Sint cei mai buni", "Nu sint cei mai buni", "Aoleu daca patzim ca acum patru ani opt ani doishe ani", "Daca Gregan avea dreptate?".

Nu shtiu. Nu ma entereseaza. Nu ascult la vocile capului creerului meu. Eu am certitudini: in seara asta ii batem, in fatza fanilor, in fatza a noozeci de mii de spectatori si restu melioane de telespectatori, in templu folbalului ii batem, in mahalaua negrilor, in cutia cu sherpi, sus la altitudine.

Drept pentru care va recomand sa fitzi alaturi de mine si de noi totzi ashtia iubitorii culorii negru cu gheare, cu feriga si cu tatuaje, in celebrarea justei inegalitatzi intre popoare: poporu nostru, adica neozeelandezii, e mai bun shi mai pricipit si mai curajos si mai razboinic si mai tare in aglomerari si mai puternic in gramezi si mai jmecher pe trei sferturi decit poporu vostru, adica sud-africanii. A, si sa nu uit: o are si mai lunga.

Azi, simbata, orele 18 trecute fics, pe Sport.ro. Privim impreuna, da?

:wink:



PS: Mai multe poze aici.

1 comentarii:

matusalem spunea...

Pe la poporu nostru circula vorba aia "Daca-i lunga, cat de groasa, numai scurta sa nu fie prea subtire" :)
Ne uitam, ne uitam. Sa nu ratam ceva frumos. Ca la Realitatea ne-am uitat dar n-am rezistat. :)
Ca nu era nimeni frumos acolo. :)