miercuri, 9 iunie 2010

Nemultumiti, dar prost de miloshi

Dom'le, nici asha, nici altminteri. Adica cu curu in doo luntrii, care cum va sa zica. Adica sa se modifice, primesc, dar sa nu se schimbe nimic. Sau sa se schimbe totusi ceva pe ici pe colo, in punctele esentiale, dar sa ramina toate la fel.

Adica, cum ar veni, nu ne plac deloc ciinii vagabonzi, maica, dar cum sa-i omorim? Pai nu e si ei niste suflete, maica? Uita-te la el ce cutzu frumos, minca-l-ar baba sa-l manince, hai sa-i dea mamica niste papica, sa te faci mare si sa musti nasoii astia de bagabonzi care vin la shtoarfa aia de la sapte, nu s-ar mai satura nemernica dracu de citi vini la ea...

Minca-i-ai coada, babo, sa-i maninci de Bubico, ca asha n-o sa mai scapam noi de ei in vecii vecilor, amin... :(

Sondaj pe Bucuresti. Nu ma intrebati mai mult, ca nu va spun.

:(





5 comentarii:

matusalem spunea...

Te pripesti. Nu-i asa.
Mai ai rabdare putin, si problema se va rezolva de la sine.
Mai spre sfarsitul iernii ce vine, cand se vor termina shobolanii de prin subsolurile blocurilor, hoardele flamande vor da atacul final si decisiv la cainii vagabonzi.
Mmmmm ce rezerva de hrana exista, chiar sub nasul nostru.
:) :) :)

Turambar spunea...

Proteina curata :)

nenea cosmos spunea...

Nene, aveti mari probleme cu esantioanele alea reprezentative si orele la care ati comis cercetarea. Ca de mine n-aveti cum sa dati pentru ca sunt ori la munca, ori in masina, ori acasa. Si ca mine multi altii. Chiar daca acoperiti toate varstele, sexele, orientarile sexuale si meseriile tot nu dati de cine trebuie. Clar. Ati dat numai peste iubitorii de animale nemultumiti ca bietii catelusi nu au o soarta mai fericita. Kill'em all! Atata consideratie pentru potaile astea, ceva extraordinar! Numai cacati, cosuri de gunoi rasturnate, pantaloni sfasiati si femei muscate la drum de seara.

Turambar spunea...

Nene Cosmos, ne jignesti priceperea profesionala daca dumneata crezi ca d-alde matale nu sint prinsi in esantion la justa proportie. Sinteti prinsi ca-n insectar, ca in colivie, ca in cusca cu numere, neamule statistic.

:wink:

John Galt spunea...

Ia ghici care e BEST SELLER-ul no 1 pe Amazon.. :D

Sa muara Gheorghe de ciuda, nu altceva..


Ce ziceai de Capitalism, bai Ilici, dispare?


:P