miercuri, 9 iunie 2010

Cititi si plingeti

Cititi si plingeti.

Cititi si plingeti.

Cititi si bateti tot ce inseamna om prost in jurul vostru.

:(

9 comentarii:

John Galt spunea...

Din contra, e nevoie de IUBIRE.


Cum sa nu tin la unul ca Gheorghe. Cum cat se indarjeste mai mult cu atat e mai simpatic. Doar vezi si tu unde s-a ajuns.


:D

alinutza spunea...

Enorm de multi prosti!
Dar cand vine presedintele tarii si ne spune cum chiulea el de la scoala si cum lua el note mici, cand sunt tot felul de oameni de 'afaciuri' , multimiliardari, care habar n-au sa vorbeasca/scrie romaneste, daramite intr-o limba straina, ne mai miram de 'modele' alese de copiii nostri?

Turnofftheglory spunea...

Nu ma pot abtine. Mai ales pentru ca am luat contact cu o fosta colega profesoara de engleza. Turambarre era proasta clasei, o vacuta machiata ce nu reusea sa spune o fraza in limba romana. Azi e doamna profesoara de limba engleza. Mor.

Anonim spunea...

Articole precum cel indicat sunt cale sigura spre depresie pentru un om normal.

Este din ce in ce mai greu sa gasesti motive pentru care "trebuie" sa fie roman. Sunt deja sute de alte variante care asigura nu doar pentru beneficiar ci si pentru societatea din jur mult mai multe avantaje.

Un om capabil (si slab financiar) are din start infinit mai putine sanse in Romania decat in... lista e lunga. Iar sansele pentru individ se completeaza cu ce poate acel individ sa dea inapoi societatii. Daca societatea il transforma in imbecil in loc sa-l valorifice pierd si eu si tu si...

O sa preiau si eu textul de pe ziare.com Este dureros!

P.S. Eu sunt absolvent de liceu in 1994 si de facultate in 1998. Ce bine ca nu exista referate.ro!!!

ZaffCat spunea...

Mi-aduc aminte, la vreo doi ani dupa '89, am cunoscut un francez care termina liceul. Eram la un prieten si tin minte mirarea lui in fata bibliotecii pline din sufragerie, pentru ca el citise doar vreo trei carti pana atunci si nu prea vedea rostul cititului... :-(

Richard spunea...

القائد البنات النعش
Benetnash.Or Alkaid. Sau cum spunea Whitman, inaltimile de azi vor fi cimpiile de miine...

Anonim spunea...

Prea tarziu, multi vor merge in Vest pentru pregatire, probabil ca este mai bine asa. Cand ai doi ministrii ai educatie implicati in proiecte de milioane de euro, implicare trasa aproape la indigo atunci te intrebi ce rost mai are. Cred ca sistemul vechi avea multe probleme si nu putem afirma ca situatia de azi are o cauza externa si independenta vechiului sistem. Cei care trag sforile educatiei sunt din vechiul sistem si au fost si sunt sustinuti de multi din acelasi sistem.
Cei din minister si inspectorate sunt ocupati cu proiectele lor de milioane de euro, nu au timp de reforma invatamantului. Poate invatamantul particular sa fie solutia, zic poate, pentru ca avem exemple proaste destule,nu am detalii, in afara de ce a fost prin presa cu Spiru.
Am vazut la tv ceremonia de la MAE dedicata cursurilor de diplomatie de la liceul Lauder.....hehehe...
Domnu Turambaru' dar dumneavoastra ce parere aveti? Care sunt prostii? si de ce trebuiesc batuti?

Miorlau Pufos spunea...

Scoala nu e pentru toata lumea. Din pacate, educatia a devenit un business ca oricare altul, la noi sau aiurea. Cumpararea de titluri n-ar avea cum sa se faca fara aportul unor "specialisti" de talia celor prezentati in articol.

parvan spunea...

my friend ai grija cu indemnurile astea :) ca te-a vazut lumea la tv si te ia de guru si o sa-si ia copii si parinti la bataie pe motiv ca-s prosti.

Ok, Vali face mai mult trafic cu "cautati prosti si simtiti-va destepti" decat cu pornache, dar tu esti om de stiinta :P si stii ca o tzatza e mai putin periculoasa decat indemnul din postul asta :)