miercuri, 14 aprilie 2010

Vine si in Europa?

Stire: Roger Waters, membru Pink Floyd, reformeaza turneul The Wall (de pe Metalhead).

Deocamdata s-au anuntat date si locatii de turneu doar in Statele Unite. Nimic despre Europa. Va dati seama ca daca vine si pe-aici prin preajma, pe oriunde de coasta asta a Atlanticului de Nord, mergem sageata sa ne treaca alienarea muzicala prin corp si prin urechi si prin matze si prin creer.

Courtesy of Sorin si Jul, care in mod independent, dar separat :) :p, mi-au trimis aceeasi veste buna. Vedetzi cum prietenii gandesc la fel?

De altfel, cu unul din ei, cu Jul, am si frematat la fel acum cativa ani, la Budapesta, unde l-am vazut pe Roger Waters in concert. Atunci am intzeles cu adevarat semnificatia cuvintului "revelatzie".

Asa, dupa vreo jumatate de ora de cand incepuse, mi-a trecut deodata un curent electric prin corp, un fior de usurare de nirvana de catharsis cit se poate de somatic: Dumnezeule! Chiar sint la un concert Pink Floyd! Dumnezeule! Unul din visele mele de cind lumea si pamintul s-a indeplinit. Si e chiar mai fain decit mi-as fi inchipuit, desi e doar Roger Waters pe scena (in partea a doua a concertului au cintat cap-coada The Dark Side of the Moon).

Deci curat traire religioasa, coane Arnold Lane. Adevarata mintuire, domnitza Eleanor Rugby.

Deci daca vine in Europa mergem, da?

Metaaaaallliiiiicaaaa!!!! :punk:

:)



8 comentarii:

zum spunea...

vine. in martie 2011, zice-se ca ar fi 57 de concerte:

The show, which has only been performed 31 times before, will play 36 dates in North America -- including two-night stands in Chicago, Philadelphia and Los Angeles -- then move on to Europe for another 57 dates beginning in March.

Dragos Bora spunea...

Pe oriunde de coasta asta a Atlanticului de Nord:

http://ideagenerationgallery.tumblr.com/post/521124888/upcoming-storm-events

ana spunea...

Miercuri seara vorbeam cu Dragonul despre cum vom fi primele la un concert The Wall si iata, behold the great news!!! din martie 2011!!! vreau un fast-forward mai accentuat al calendarului!

Turambar spunea...

:) Deci mergem, da?

:)

mackerelfish spunea...

mergeeeeeeeeem!!!

ana spunea...

VINEEEEE: http://www.brain-damage.co.uk/2011-wall-tour/index.php

tocmai mi-am luat biletele pentru singurul echinox atlantico -rogersian care va persista in memorii. si inafara de zidul oceanic din lisboa, voi sofa si pana in lodz. sank petersburg era prima optiune, insa ar trebui sa-mi iau macar 3 saptamani de vacanta pentru RUSIA si asta nu prea se face in luna aprilie...

Turambar spunea...

Mersi mult mult de tot pt hint. M-am inscris si eu la preselectie. Vrei sa spui ca deja ai luat biletele? Sau doar te-ai inscris in baza de date de preselectie?

ana spunea...

Pai pentru Lisabona deja am luat biletele (ma rog, le-am platit,de ridicat se ridica de acolo in ziua precedenta). Pentru Lodz inca nu, ca nu stiu exact cate imi trebuie :)