luni, 19 aprilie 2010

Rugaminte pt cei din afara Romaniei

Pentru voi, pacatosilor, expatilor, doctoranzilor, studioshilor, bursierilor care va pierdetz timpul modulo alt fus orar pe blogu lu Turambar, va rog eu sa facetzi un pustiu de bine si sa raspundetzi la chestionarul asta.

Iar ceilaltzi va rog eu sa va abtzinetzi, ca nu-i frumos, da?

***** INCEPE MESAJU UMANITARO-STUDIOS *****

Stimată Doamnă/Stimate Domn,

Mă numesc Simona Ionela Stănică şi sunt doctorand la Universitatea Bucureşti, Şcoala Doctorală de Sociologie. Îmi fac teza de doctorat în sociologie, cu tema: „Migraţia forţei de muncă româneşti înalt calificate (Fenomenul „brain drain")". Pentru a putea finaliza partea practică a tezei am mare nevoie de sprijinul dvs.

În acest sens, vă rog sa-mi postaţi pe site-ul administrat de dvs. un anunt, cu trimitere la un link

Simona Paraschiva

Prin accesare, utilizatorii site-ului dvs. vor găsi un chestionar online, ce cuprinde un set de 27 de întrebări şi se adresează tinerilor care urmează o formă de învăţământ superior în străinătate (studii universitare, studii postuniversitare, studii doctorale, studii postdoctorale). Completarea online a chestionarului necesită aproximativ 5 minute. Pentru informaţii suplimentare mă puteţi contacta la adresa de e-mail: simo_paraschiva@yahoo.com

Datele obţinute în urma completării online de către utilizatorii site-ului vor fi incluse în teza mea de doctorat şi fac parte din cercetarea pe care intenţionez să o realizez asupra acestui fenomen.

Menţionez că datale nu vor fi utilizate în alt scop decât cel menţionat mai sus.

Subliniez încă o dată faptul că, sprijinul acordat de dvs. este foarte important pentru a putea reuşi să finalizez această teză.

Vă mulţumesc anticipat pentru sprijinul acordat şi aştept răspunsul dvs.



Cu stimă,
Simona Ionela Stănică

7 comentarii:

matusalem spunea...

Si daca eu sunt un mishtocar si ma roade simtzul umorului (si uneori, rar de tot ce-i drept, mai sunt si nesimtzit) pot intra acolo sa-i fac varza studiul? Nu de alta dar mi-a brain dreinuit creierashul. :)

Turambar spunea...

Lasatzi, lasatzi, ca shtim ca Dvs nu facetz asha ceva, ca suntetz om cu frica lu Dumnezeu in sin si va e teama sa nu va corenteze Al da Sus cu mare fulgeru sau de santziune divina pentru fapte necugetate in cimpu Internetului responsabil

:)

matusalem spunea...

Sper ca n-ai luat-o in serios. Nu de alta, dar eram un laudaros daca ma mandream si eu cu o nepoata care-si face masteratul la Paris. Acum astept cucoana sa vina acasa, sa-i trimita pe mail link-ul ala de studiu. :)

Turambar spunea...

Ba s-avem iertare. Dupa cum va cunoashtem, adica e-cunoashtem, ne putem ashtepta de la orice de la Dvs, inclusiv de la gesturi necugetate, de la rautacisme adolescentine, de la shugubetzerii destructive si chiar si de la acte de intensa participare civica inutila :)

Deci nu ne putem asuma riscuri. Deci am comandat deja la The Big Barosan In The Sky o salva de fulgere proaspete, numa bune de aruncat cu ele dupa cei care clompeteaza chestionarele fara rost. Sta moshu cu deshtu pe buton 60 cu 60 cu 24 cu 7, ca shtii ca e omnipotent si atoateshtiutor...

:rofl:

matusalem spunea...

Gata, zbura link-ul la Paris.
Sa stea moshu cu deshtu pe buton pana intzepeneshte, eu m-am scos. :)

matusalem spunea...

Asta e raspunsul Parisului

yeeeeeep, acusha il completez si-l mai dau si p la colegii d acilea;)))

va pupppppz

:) :) :)

Anonim spunea...

Humbug!
fatuca pune numai intrebari stupize. Ce naiba o vrea sa demonstreze...
Peter