luni, 26 aprilie 2010

Furios, dar enervat

Ca să sintetizez într-un singur cuvânt, nu aveți RELEVANȚĂ. Nu sunteți relevanți. Nu spuneți nimic important, nu veniți cu nici o informație inteligentă sau interesantă. Absolut nimic din ceea ce scrieți nu e important. 100% din ceea ce trimiteți voi către urmăritori poate fi găsit în altă parte, în mod sigur mai bun, dacă nu identic. Ați transformat twitterul românesc într-un hi5 de prost gust și proastă calitate. Există vreo diferență între twitter și mIRC-ul de acum câțiva ani? Da, din păcate pe twitter nu există un roboțel care să vă dea afară când deveniți obositori.

Restul, la fel de intens, fierbinte, retoric, patimas si cu scriitura bine tzinuta in virful tastaturii, la Arhi.

Le zice bine, grasu... :)

PS: E inutil, presupun, sa-mi ecsprim adevaratele mele fiilinguri si simtzaminte despre aceasta platforma de socializare, da? Citatul spune totu...

1 comentarii:

Camil spunea...

mm...uite aici we agree to disagree. nu cred că există unitate de măsură pentru relevanță. mie mi se pare o chestie simpatică twitter-ul, cu tot aerul său superficial și lipsit de relevanță - oamenii socializează, își citesc unii altora lucrurile care li se par interesante. uneori se mai și întâlnesc, râd, beau bere și se cunosc mai bine între ei. nimic rău în asta.
dacă vreau „relevanță” și informație hard mă duc la bibliotecă. e simplu