luni, 22 februarie 2010

Quote of the day

The quickest way to change drama into comedy
is simply to speed up the film.

Tony Curtis

6 comentarii:

vera spunea...

Draga, lasa-ma cu filosoficariile astea. (Altfel, da, frumos zice TC, nici nu l-as fi crezut in stare de atita esprit de synthese).

Zi povestea mai departe, ce dumnezeu te lashi atita rugat?

Turambar spunea...

Acuma scrim la ea. Dar mai inainte, inevitabila doza necesara de otrava columbiana.

Cafea, bre, cafea... :)

Anonim spunea...

Ce columbiana? treci pe arabica.
Va fi cu actiune? cand apare Florina in trama? Cate CDuri are Diaconescu in dosar? DVX sau mp4?
Multumesc

vera spunea...

Bine, cafea agreabila itzi doresc.
Si na, ca sa ai si tu parte de intzelepciune filosoficoasa, de top - si at the same time, pe masura si sufletul dtale:

"as far as the laws of mathematics refer to reality, they are not certain; and as far as they are certain, they do not refer to reality"
Albert Einstein

Si mai vioi cu caligrafia, ca am sedintza intre 1-4 PM.

Turambar spunea...

Pentru ca a fost primul congres al PSD unde rezultatul nu s-a stiut decat in ultima clipa. Pentru ca asta l-a facut cel mai interesant si intens congres al PSD-ului.

Pentru ca PSD este unul din partidele care influenteaza soarta intregii Romanii, y compris a ta, chiar daca tu esti acum in Elvetia. Simplul fapt ca esti in Elvetia se datoreaza (si) PSD-ului, nu? :)

Turambar spunea...

Din punctul acesta de vedere ai dreptate. Intr-o lume normala mai toti oamenii ar trebui sa duca o viata normala si cat se poate de sanatoasa psihic si mental fara sa fie nevoie sa stie nici cat negru sub unghie despre tribulatiunile mecanismelor si evenimentelor politice. Repet: intr-o lume normala, daca nu chiar ideala.

De fapt, pe masura ce nivelul de trai creste si convergem (incet si prost, stiu, dar totusi, convergem) spre un model de societate a semi-sfertului de bunastare, nivelul de interes la adresa politicii scade, precum in toate celelalte tari. Si nu e neaparat un semn de zaticnire, ci de normalitate.

Singura chestie in aceasta privinta este ca a fost un eveniment social interesant. Pentru noi astia, cel putin, pentru cei care ne zgariem in toate crengile junglei ca sa studiem aceasta primejdioasa specie de primate sociale carnivore in mediul lor natural :)