duminică, 28 februarie 2010

Prea tarziu

Vine Bob Dylan la vara.

So what?

Prea tarziu, moshule. Mai bine venea Jamiroquai...

LATER EDIT: lol. primesc e-mail de la Sorin, anuntandu-ma si el acelasi lucru. Titlul e-mailului? "S-apropie Jimi Hendrix".

Ar fi de ras, daca n-ar fi de plans.

Aaaaargh! De ce n-au venit la vremea si la timpul lor? Mama lor de capitalisti oportunisti si tristi. Au ocolit aceasta tara mirifica, acest buric al pamantului, acest epicentru al spiritualitatii samanice si tantrice si sanscrite care are bazele subterane ascunse sub muntii Bucegi. Au ignorat acest popor binecuvantat de Dumnezeu, dar cam sarac si cam tzoparlan.

Aaaargh! In semn de protest, imi bag picioarele si nu ma duc la nici un Bob Dylan. In ziua concertului o sa ma duc pe Selari, o sa-mi cumpar o pocnitoare de pick-up second-hand, o sa scurm printre ramasitele trecutului si o sa dezgrop primul sau album si o sa-l ascult acasa, singur si ambetat, cu un pahar de whisky si cu o tigara sanatoasa, plina de vitamine.

Aaaargh! Uite asta este Bob Dylan, nu ala de-o sa vina, cu un picior in groapa si cu celalalte trei in ratare si uitare si batranete si inadecvare. Uite asta este: tanar si plin de cuvinte si de sange la gura.

:(

Bob Dylan, cand trebuia sa vina la nemernicii de
comunisti saraci si tzoparlani si tristi care eram atunci


Ce-o sa vedem la vara? Uite asta o sa vedem.

De fapt, o sa vedetzi, ca v-am spus: pe mine sa nu contatzi.

Bob Dylan acum, cand o sa vina la nemernicii de
consumeristi capitalisti tzoparlani si tristi care suntem



:(

15 comentarii:

Traian spunea...

De ce "prea tarziu" bre ? Prea tarziu ar fi fost pentru Rick Wright , caci uite Floyd e-n turneu si-n 2010. si Roger la fel , si ne ocolesc. Las' ca-i bine , il vedem pe batran.

Turambar spunea...

Prea tarziu. Tot aia. Ca e mort, ca e ca si mort, tot un drac. Poate sa se duca dupa Wright. E batran si inadecvat si trist si passe.

Stiu, stiu: o sa fim si noi asha. Stiu, stiu: sunt un marlan care nu respecta batranii. Stiu, stiu: sunt un superficial care se ia dupa glamour si care nu apreciaza adevarata valoare si spiritualitate care nu tine cont de varsta, ba chiar din contra.

Haide, bre. Eu il vreau pe Dylan ala furios si tanar si aspru. Nu pe betzivanul de acum...

Cat timp el a fost o viata intreaga non-politically correct si ireverentios si a cautat cu lumanarea controversa, atunci pot sa fiu si eu la fel la adresa lui. Mai da-l incolo de boshorog. Sa intre Jamiroquai!

:(

matusalem spunea...

Lasa bre sa vina. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Pentru mine e prea tarziu. Ca l-am ascultat si rasascultat pe nishte benzi de magnetofon care s-au tocit si-au devenit transparente de atata rulat. Daca venea atunci, in tineretzea mea, mi-as fi dat si pielea de pe mine sa-l vad. Acum, ma uit compatimitor la el, ca si la aia de la RollingStones.
Nu-i chiar ca moartea, se apropie de ea, dar in sufletul meu tot ala, de atunci, ramane.
Sa vina.
:)

Traian spunea...

Lasa bre cheguevaricule care esti. Sa fim sanatosi pariez ca vii la show :D

Turambar spunea...

Nu! Nu nu. Ma duc si-mi cumpar pick-up si ascult discurile mele vechi. Alea cu Samantha Fox si cu C.C. Catch si cu Modern Talking si cu Dan Spataru shi cu Johann Sebastian Bach.

:p

matusalem spunea...

Shi cu Gabi Lunca. Is a must, la combinatzia aia. :)

Camil Stoenescu spunea...

nu știu alții cum sunt, dar având în vedere că nu eram nici măcar în fază de proiect pe vremea când era monsieur Dylan în glorie, eu mă duc pe 2 iunie. na! :P

Turambar spunea...

adolescentule... :) :p

Camil Stoenescu spunea...

cu sfertul de secol bătut pe muchie ;)

Turambar spunea...

Hopelessly teenager, mate :)

Camil Stoenescu spunea...

I hope so

ZaffCat spunea...

las ca-i bine, canta ok inca ;-)
http://zaffcat.blogspot.com/2009/12/must-be-santa.html
Nu m-am dus la Ten Years After ca nu mai era Alvin Lee si am inteles ca am gresit, au fost ca in vremurile bune. Leonard Cohen still rocks. Rolling Stones a fost fain (chiar daca n-au cantat Angie). Asadar nu-l scap si n-am cum sa fiu dezamagit pentru ca stiu la ce sa ma astept. :-)

Unknown spunea...

eu multa vreme am crezut ca bob dylan nu mai traieste. din seria john lennon, janis joplin, jimi hendrix. (dar nu e cu j, trebuia sa-mi dau seama.) Poate pentru ca toti vorbeau despre el la trecut.
apoi cand am aflat ca traieste am fost convins ca nu mai canta, probabil din acelasi motiv. iote alta surpriza. eu ma bucur :).

vera spunea...

turambar - eu te intzeleg PERFECT. Nu ma duc nici sa vina in fatza portzii cu limuzina, sa ma ia. Asta de acum nu e Dylanul meu. Si asta de acum nu imi place.

Cazul Leonard Cohen e mai interesant pentru mine. Imi place LC de acum. L-am adorat pe LC de atunci. Dar cum asta de acum nu e ala de atunci, nu vreau sa imi stric feelingul ALA, asha ca nu m-am dus - nici prima, nici a doua oara cind a venit in Romania. Dagnir, nici la Brel nu m-as duce daca ar veni azi. Din acelasi motiv.

Turambar spunea...

In sfarsit, cineva care tine si cu felul meu de a vedea lumea, viatza si pe Bob Dylan.

Nu, nu am uitat de ultimul capitol din congresul PSD. Cand am avut timp, nu am avut predispozitie de vorbe. Pe urma nu am mai avut timp.

Il fac. Il fac. 12 angry men... :)