luni, 30 noiembrie 2009

Bits'of Campina

Zice ca...

Zice ca filmul cu pricina a ajuns in mainile patricianului din zona Campinii.

Ma rog, asta stim cu totzii.

Insa in continuare vocea patriotului natzionale anonim zice ca stie si de unde a plecat caseta. De la Bitza... De pe vremea cand era la PNL si, therefore, in prietenie cu Patriciu. Ironia sortzii este ca acum este la PD-L. Dar apucase deja sa dea caseta, care de ceva vreme este in custodia seifului patrician, ashteptand momente shi momenturi prielnico-lucrative.

Ca acum, de exemplu.

Si zice Bitza va fi facut bitzi. Bits and pieces. Because great is the wrath of the mighty.

:/

Ashteptam confirmarea.

7 comentarii:

Anonim spunea...

sunt adevarate cifrele alea de la voi cu 53-47, care se vehiculeaza pe diferite bloguri?
Multumesc!

Anonim spunea...

hai bre nea turambar, da si matale in bobi acolo, citeste in matze de gaina, tarotzi sau ce scule profesionale mai folosesti matale.

la vot oricum ma duc, sa pun stampila pe dictator, actualmente bataus, la incalzire ca violator, rapitor si omorator (cica numa tentativa).

da's curios daca iese cremenalu sau ba :)

dracu

Turambar spunea...

@ Anonim: Nu, nu sunt adevarate. Sunt incercari :)

@ Dracu: Neeah. Nu poci caci ca sa spun, din motive de client si de confidentzialitate. Nu vrea clientu sa le insemineze, nu le inseminez.

Pardon: diseminez.

:) Tu mergi la vot...

Anonim spunea...

@turambar
no bine coane, daca nu se poate, nu se poate. ata ete.

da uite ca nu-s foarte bine informat care-i clientu matale. din partea lu Prosta sau a lu Piratu? parca matale erai cu mogulii, daca nu ma insel :)

mno, fin'ca to'ma ce am bagat o cafea italiana de la mama ei, dupa o masa porceasca, creieru e odihnit ca am iesit dintr-o sedinta inginereasca (oare tot asa plictisitor eram si io cand eram injiner?? cre ca da) de 5 ore in care am dormit ca porcu, sa-mi dau cu presupusu:

daca matale lucri pentru moguli, si astia n-au varsat nimic pe piata cu "Prosta rulz", se prea poate sa le dea cu virgula trendu, adica socoteala. si d-aia sa nu le convina sa scoatza rezultatu, sa nu se prinda lumea ca mai are sanse Piratu.

daca lucri pentru Pirat, e simplu. aceeasi explicatie, numa ca aplicata lu Base :)

am dreptate? :D

Dracu

merg, merg.. nu scap ocazia de a-i trage o stampila in oo lu Prosta :D

Turambar spunea...

:) Minte stralucitoare si sclipitoare si taioasa ca un brici ingineresc, mai rar, coane, ca a ta, asha cum rezulta ea din aceste voroave intzelepte shi bine cumpanite shi pline de shtiintza matematiceasca si logiceasca.

Vezi ce inseamna sa te odihnesti? Mare meshtesug de pricepere detectiviceasca itz trecu prin sinapse, mai drace impielitzat mai...

:rofl: :D :p

Adrian Hatos spunea...

Aoleoo. :-) Mogulul doarme, e surescitat sau lucreaza la mai multe capete de nu vede ce se intampla pe blogurile din debaraua imperiului?

Anonim spunea...

@turambar
multam bre, accept cu umilinta laudele matale sicnere si dezinteresate :D

hai noroace, si sa stii ca si Bowmore e destul de fain :)
decat ala cu broasca.

dracu