marți, 21 aprilie 2009

Dama de Elche

De vineri pana luni,
La maurii cei buni.

Crouch... Touch... Pause... Engage!





9 comentarii:

finix spunea...

Offtopic:
O fată de 11 ani are mare nevoie de ajutor. Citeşte şi dă mai departe. Mulţumesc.
http://finix.info/2009/04/aveti-sange/

Anonim spunea...

Va mai aparea vreodata vreun politikon ?...ultimul a fost deja prin februarie.....

Turambar spunea...

Sambata pe 25 aprilie va fi lansata cea mai recenta editie a Politikon'ului, la dezbaterea „Europarlamentarele, încălzire pentru prezidenţiale?” organizata la Brasov de catre Asociatia Specialistilor in Comunicare Politica

http://www.ascp.ro/?p=466

CCSB va face o prezentare in care, printre altele, va svarli in onorata asistenta cu rezultatele Politikon.

Stay tuned. Numbers are coming.

:)

Turambar spunea...

PS: Da, toate alea care le vreti voi sunt cuprinse in Politikon. Incredere vot evolutii.

:p

Anonim spunea...

Nu ne poti spune cifre, dar ne poti spune perioada de sondare ?

Ce parere ai de cifrele bcs de azi:

pdl -32,6
psd+pc- 26
pnl - 17,7
prm - 6,5
udmr - 5,5
png - 4,5
eba - 4,4

Parerea mea: pdl - probabil, aproape de realitate; psd + pc - subevaluat; pnl - supraestimat, in rest, nu ma pronunt....

basescu - 37,4 (p.m. - mult subevaluat)
antonescu - 24,8 (p.m - mult supraestimat)
geoana - 19,8 (pe aproape)

Ma intreb doar cum se poate da o asa mare importanta in presa unui sondaj bcs...hm...a fost comandat de liberali...

Anonim spunea...

Mie "frica" de cifrele din dreptul lui Becali si al PRM...in mod normal, eba ar lua voturi de la pdl, prm de la psd+pc...ceea ce ar pastra raportul dintre cele doua principale partide, insa....necunoscute sunt caile sociologiei....

Anonim spunea...

mi-e, in loc de mie

Turambar spunea...

Nu am cifre dintr'un motiv foarte simplu: inca mai aplicam chestionare. Componenta de culegere a datelor se termina maine. Maine si poimaine prelucrare date si raport. Sambata, prezentare date.

BCS? Complet de acord cu ce spui, si in privinta PSD, si a PNL, si a lui Becali. Dar pana nu vad cifrele noastre, nu pot decat sa ridic degetul in vant si sa emit predictii la adresa vantului de miazanoapte. Plec de la prezumtia de nevinovatie, cum mi'ar placea sa se intample de obicei cu toate institutele de sondare (inclusiv cu noi, daca nu ai prins apropos-ul :p ) si astept sa vad ca'mi spune maine / poimaine SPSS-ul.

Un singur lucru e cert, din tot raportul ala: PNG nu participa la europarlamentare, deci acele procente trebuie sa se distribuie undeva.

Caile sociologiei? Cand va convin datele, sunt frumoase si pricepute. Cand nu va convin, sunt pline de mazga. Deh, asha'i in tenis. Sau cum ar spune badea Gheorghe de la Academia de Limba din Lemn de Frasin: Influentza factorului emotional in construirea perceptiei de validitate a datelor de masurare a opiniei publice.

:p

Anonim spunea...

O veste excelenta....datele pe care ni le vei oferi sambata vor fi foarte recente...vor prinde si momentul eliberarii lui Becali...Intrebasem de perioada de sondare, in ideea de a vedea cat de bine va fi acoperita mediatizarea eliberarii....procentele png ar trebui sa se redistribuie la prm, in principal, si, in subsidiar, la psd+pc, poate un pic si la pdl...am remarcat ca si tu vezi pdl in jurul cifrei de 33%....dar, vorba ta, sa asteptam cifrele...as paria, la basescu, in jur de 45% in primul tur si, pentru turul II, 60/40 cu Geoana si 57/43 cu Crin....Cat despre caile sociologiei...cate institute, atatea cai...cel putin pe taramul mioritic...ne pregatesti sondaje saptamanale pentru europene, ca in campaniile precedente, sau criza isi spune cuvantul ?