joi, 28 august 2008

suferintzele tinarului melc bulgaresc

lupta pe frontul turistic de sud-est continua, tovarashi. suntem intr-un hotel de macsima ecsceptzie de turism de masa, la 4-5 km la sud de nessebar. pana azi, am fost prizonierii enclos-ului turisticoidic. la nazishtii preocupatzi intru optimizarea fericirii, in tzarcul de hotel si piscini. astazi insa, intr-aceasta dupa-amiaza, dupe somnul obligatoriu de frumusetze shi shunculizare, am evadat in nessebarul istoric.

mare deziluzie, mare intristare si crunta cearta consortziala. nessebarul istoric este un mare bazar kitchos. pentru cei care au vazut plovdivul: o palida copie bicisnica, inghesuita si plina de tarabe nashpa. pentru cei care nu au vazut plovdivul: try better iceland. reykjavik is cold in summer, and the trolls wander freely the mighty midgaard. you might have the chance to meet them and to be swallowed in one piece and leave this sorry world fara molifta si fara lumanare.

deci, daca avetzi ocazia, ducetzi-va in plovdiv. o zi merita. mai mult e pierdere de timp. dar in nessebar, doar daca suntetzi familishti convinshi shi cu oarecare lipsa de gratzie estetico-artistica in sange.

daca nu, mai punetzi nishte leva in rezervor and run south, to greece. or italy. or hawai. or new zeeland.

cam atat. lupta de clasa turistica va continua si maine.

leka notch, detza... :(

3 comentarii:

Bogdan spunea...

Sozopol, niţel mai în sud, aduce cu Nesebăr şi probabil nu e de văzut în sezon (:p), însă prin luna mai era decent...

Anonim spunea...

mate... uite aici mi-a placut mie tare mult: http://www.yvoiretourism.com/accueil_en.html
Bulgaria exact asta e : turism de masa.

Anonim spunea...

Sunt multi turci in Nesebar, dar macar au magazin Armani:) oricum..in Bulgaria merita vazut capu Kaliakra si Balcicu