miercuri, 2 iulie 2008

Heart Of Gold

Gata! L'am intromisionat in blogroll. Pe principiul: cui ii place Neil Young nu are cum sa fie om rau, chiar daca este de stanga.

Doamnelor si domnilor, distinshi tovarashi: Constantin Gheorghe.

... Aaaa, I mean Neil Young: Heart Of Gold.

Multzumesc, draga domnule draga, pentru dimineata asta placuta :)

9 comentarii:

Anonim spunea...

Stimate domn, această melodie ne-a însoţit cătănia, răcani terişti fiind noi, prin anii 73-74, la Regimentul Aviaţie Transport, actuala Romavia. Şi nu pot uita o noapte învăluită în vălătuci de fum de Salem (altceva nu mai aveau de vânzare vameşii din aeroport!), în care am cântat la nesfârşit melodia asta, acompaniaţi la chitară de un coleg cu real talent pentru asta. Erau vremuri în care chiar ne-am simţit liberi!

Turambar spunea...

Damn it, stimate domn. Pe vremea aia de'abia ma nashteam. Suddenly, I feel too young to spea.. Aaa, I mean, too young to die, to old to rock'n'roll.

Mda. Vremuri... Nu le'am prins. Le'am auzit doar. Si le'am trait in corasonul de pionier tanar si rebel.

Wellcome aboard, sir!

:)

Anonim spunea...

turambar - esti un om bun. Cumsecade. Tolerant. Sigur ca sa iti placa Neil Young says something about you. Dar mai degraba despre virsta, fie si not entirely. Eu insa sint plictisita: cind finalmente (o varianta e sa te apuci sa INVETI italiana si/sau spaniola! O varianta onorabila!)dau de cineva mai 'de virsta mea' si se si marturiseste liberal de stinga si ma duc la el acasa cu respiratia aproape curmata de expectatiuni, omul citeste ioniliescu si alte chestii din zona. Pai, Neil Young n-aveai incotro si ascultai volens-nolens in the early seventies. Era un stimul din afara. Pe cind acu', cind omu face propriile sale alegeri, decide sa citeasca - in 2008 - pe ioniliescu. Da' ce? Ion Iliescu e de stinga? Anca Alexandrescu e de stinga? Orice fiinta onorabila si vag inteligenta vrea sa fie asociata cu asemenea persoane? Mie mi-a stricat ziua.

Turambar spunea...

:) Tocmai de-aia am shi mentzionat in vorbele mele purtate de vant: un om bun, desi este de stanga.

Viata e complecsa si necesita ecsplicatzii.

Si nu, nu o sa invatz nici spaniola, nici italiana. In nemernicia mea, ca un caine turbat, voi urma calea inconsistentzei, a superficialitatzii si a amatorismului jalnic. Un uomo universale, ma certamente shallow.

Calea, adevarul shi viatza. Burta shi mustatza. Pinguinul si precupeatza. Matreatza. Creatza. Shi gheatza.

Dimineatza.

:)

Anonim spunea...

Vera, îţi dau o veste şi mai proastă despre mine: sunt şi consilierul lui Ion Iliescu, la cabinetul fostului şef al statului. Închipuie-ţi, ce oroare!
Şi crede-mă, nu erai obligat să asculţi nimic în anii 60 şi 70, dacă nu doreai tu! Am copilărit, la Piteşti, cu Cornel Chiriac, care-mi era vecin de bloc şi al cărui frate era sufletul orchestrei Teatrului de Estradă. Se cânta mult jazz pe atunci!
Iar prietenii nu ţi-i alegi după apartenenţa la un curent ideologic sau altul!

Turambar spunea...

Doamnelor! Domnilor!

Sa pastram un moment de reculegere pentru Cornel Chiriac si sa fim prieteni. Macar aici. Lucrurile care ne unesc, nu cele care ne despart. Cele putine, nu cele multe.

In numele blogului si al tolerantzei si al sfantului Internet. Asha sa ne ajute pixelii.

:)

Anonim spunea...

Amin!

Anonim spunea...

c.g. - fiecare cum crede. Prietenii, nu la tinerete - cind nici nu aveai o ideologie, dar la maturitate, ti-i alegi SI DUPA apartenenta ideologica. Pentru ca ea este o VALOARE, care spune mult mai mult despre omul respectiv decit simpla afiliere.Iar daca esti intr-adevar om de stinga, asocierea cu iiliescu e circumstantza incriminanta.
PACE!

turambar - nu e varsare de singe. E o discutie de idei. S-o luam ca atare.

Anonim spunea...

Şi care ar fi pedeapsa, stimată doamnă Vera?