miercuri, 30 iulie 2008

Ce fel de subiecte preferați?

Mda. Sociolog, sociolog, dar sa facem totusi si niste sondaje, nu? Ca de'aia avem instrumentul la indemana, acolo in optiunile blogspotale.

Va propun, deci, sa imi spuneti care dintre subiectele mai des intalnite pe acest blog va plac. Sunteti dornici de chestii serioase, mirabile si absconse? Vreti istorie? Vreti ditirambe ateiste? Ori politica? Vreti sondaje? Vreti articole savante? Sau filmulete cu ultimele cantari live in direct ale trupei de heavy metal Johann Sebastian Bach? Sau - o, the horror! - vretzi tzatze?

Gata, am intzeles. Vretzi tz... Vretzi tzigari. Ca sa fumati. Ca sa puteti cugeta mai adanc la ce sa alegeti.

In dreapta dumneavoastra. Optiuni multiple. Hai, la vot!

:)

12 comentarii:

Anonim spunea...

două alegeri
filme - pentru contribuţia la lista mea de must-see şi pentru articolul despre otto e mezzo, gemstone on which we share the same oppinion
personal/stări - pentru stil
numai bine.

Turambar spunea...

:) Mersi pentru vot si pentru comentariu :)

Anonim spunea...

Apai, mi-a placut monstruos supararea de mai devreme, pe vajniciii bucovineni consumatori gogosi electorale si mancaciosi de lemn!

Anonim spunea...

Eu am votat muzica, ca recunostinta ca aici am aflat prima data de existenta lui last fm. Era intr-o perioada cand terminam un proiect si faceam treaba neplacuta de editare documentatie. last fm si recomandarile muzicale de aici mi-au crescut tonusul vital in acele zile anoste...

Unknown spunea...

Bre, io vreau sondagiu' ala in care am 69; la suta, ofcorz :)

Turambar spunea...

Ushooor. Ushoor. Asteptam, bre tonomat, ashteptam. Ce asha iuresh? De ce grabim la noi cand putem ashteptam, bre tonomat, bre, sa facem sondaj ca la Ismail, bre. Shi pana atunci facem emisiun cu blonde shi cu alt carnatz politici. Rating, bre, nu jucarie...

Ce, tu crezi ca e asha ushor sa manareshti un sondaj? Necesita pricepere, straduintza, judecata, clarviziune shi muuuuulta sudoare. Inca lucram la el. Inca manglim date de unde apucam, sa fie un 69 credibil, solid, fara putintza de tagada.

Bre tonomat bre... :) :p

Anonim spunea...

Si tu? Brutus!

Auzi la el "sociolog cu instrumentul la indemana" adicatelea sociologisme cu instrumentul gol ...
Pune repede o camasa de virgule cu exploratorie, printre cititorii (inter)activi .... etc ca iar se umple lumea de "sondaje" si de "emisiuni la cererea publicului" :)

Turambar spunea...

:p nu schimb nimic. facit sondajum, pereat mundus

:)

Anonim spunea...

WOW

A fost spontan? sau testezi vreun slogan gen : Dreptate fara compromisuri!

Anonim spunea...

dom'le, zi'le ca pân'acuma! că d'aia te țin în feed...

Anonim spunea...

RUGBY !!!!!

Turambar spunea...

Rugby? Ce'i aia? Inadecvatule... :( Tu meritzi doar fotbal, telenovele shi manele, sa'tzi vina shi tzie un pic mintea la cap shi sa te faci om normal, care sa'shi ia shi doctoratul maine-poimaine.

He. He he. N'avem rugby. Nu dam. S'a terminat. Incercatzi la coltz, la Alimentara, poate aduc ei maine.

He. He he. Touch... Crouch... Pause... Engage! :)