vineri, 25 iulie 2008

Campania de toamna de cules jazz

Zice ca o sa avem mare mare festival de jazz in toamna, la sfarsitul lui octombrie. Zice ca o sa vina Chick Corea si John McLaughlin. Bucharest Masters of Jazz, zice ca se cheama.

Zice ca inca mai ma gandesc daca ma duc sau nu. Daca nu m'am dus eu la Metallica, sau la Jethro Tull, de ce m'as duce oare la nasoii ashtia doi?

Am cu ce. Am cu cine. Am unde. Da' de ce?

:blink:

5 comentarii:

Anonim spunea...

Simplu: sa nu te mai thinkuiesti la campania care va sa vie in cateva zile. Nah motiv nemotivat...si ne-inspirat.
....ma rog, spor

Turambar spunea...

Ba din contra, draga Bellea de Zi. Din contra: cu cat ma gandesc la asta, cu atat imi piere cheful si de vacanta si de relaxare si de planificare a viitorului imediat si mediu si tind sa ma scufund intr-un refugiu nevrotic de haladuit pe Internet cu orele si cu zilele, si sa-mi fut timpul de pomana.

Damn it. E ca in bancul ala: repede, nevasta, adu'mi repede o bere, ca incepe!

:(

Anonim spunea...

http://psyche.cs.monash.edu.au/v2/psyche-2-10-cytowic.html
Caci nu este empatie (ala e cuvant greeeeeeeeu de definit). Si nu-s in the mood of...ceva de tipul asta. Pur si simplu non-empatie acu, opacitate perfecta.
Avant que ça commence...et ça commence...
Mdea...chestia cu legile istoriei...ma leshi! Regularitati de nivel mediu, legi is in fizica cheri. Of of of...obsesii de astea fondatoare, auto-justificatoare....in zi de iulie. Rautacisme, normal. :)
Hai spor...si trafic (sper ca il ai)...

Turambar spunea...

Doamne, nici cand e cald afara si vara si vacantza nu potzi sa te lepezi de rautacismele tale feminine. Ah, madonele astea mereu nemultzumite, mereu cartitoare, mereu in cautarea perfectziunii inatainnable. Da' parca asta era dominionul barbatzilor perfectzionishti, a la Launcelot, nu a domnitzelor purtatoare de prunci si de noroc.

Ce tzi'e shi cu schimbarea asta de ev mediu. Nici stereotipurile nu mai sunt ce'au fost antan.

:) Ah, ce bine e sa fii misogin in crugul verii...

:) :p :)

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=eCw-7rk_Oag
rautati de week end.
spor...si trafic ....