vineri, 4 iulie 2008

BRB

Maine, adica azi, peste cateva ore, plec la Viena, sa ma intalnesc cu Flo, cu Geo, cu Dana, cu Freud si cu Carl Rogers. Si sa beau o cafea. Cu schnapps, evident.

Ma intorc miercuri. O sa am telefonul la mine, o sa incerc sa ma conectez si sa blogaresc un poquito. Sa va povestesc ce camashi mi-am luat - ca de cartzi si de muzee mi s-a luat ca de durere de dintzi. Insa nu va asteptati la prea multe. Roamingul asta cu transfer de date costa de te dor dintzii.

Cum zice neamtzul? Auf Wiedersehen!

Ceea ce va doresc shi domniilor voastre, stimati credincioshi ortodocsi de rit latin.

:)

7 comentarii:

Anonim spunea...

Lasă rathausul. Dacă ajungi în Viena, la Cafe Europa găseşti o minunăţie de apfelschnapps.

oceania spunea...

te plimbi, ce-ti pasa:). poate acolo mai scapi si de caldura asta din Bucuresti. cu toate ca eu am fost pe acolo intr-o vara, prin august, si am simtit ca o sa dau in primire de atata caldura.

Anonim spunea...

maitre, să nu care cumva să nu bei o cafea pă Maria Hilfer strasse! Eventual pă lângă casa lu' hăl nebun rău (aia dân tinereţe!) ca să începi să te întrebi ce dracu' l-a mânat pă iel la drumu' ăla cam taNpit dă care s-a apucat...

Anonim spunea...

doo dureri de dinti in acelasi paragraf e de rau augur.
dar hai sa nu ne mai gindim. viena placuta si racoroasa.

de dincolo de 100F, April

Turambar spunea...

@ mordechai: damn it. n-am ajuns la cafe europa. unde e? in viena?

:)

@ oceania: ia te uita cine vorbeshte. o domnitza care sta mai mult pe meleaguri portugheze. he. he he. ce tzi-e shi cu domnitzele astea. huoooo! la oaa... la oceeaaaan!

:)

@ sebastian: pai chiar pe MariaHilferStrs. am stat. De fapt, pe una perpendiculara pe ea, aia cu politzia, Stiglitz. De fiecare data cand ne ducem acolo stam. In buricul Manhattanului, mai ceva ca primarul Vienei :)

@ April: doua dureri de dintzi s-au transformat, din pacate, in multe dureri de dintzi si intr-un dinte compromis. Life is a bitch and then we suck our teeth.

:(

Anonim spunea...

pentru unii munca pentru altii vacanta...

Turambar spunea...

Aha. Resentimentar mic si dambovitzean ce-mi eshti. De'aia erai tu suparat: ca altzii se plimba. Huooo! La telefoane cu tine!

:)