vineri, 18 iulie 2008

Aaaaargh!

Azi nu am baut nici o cafea. Am adormit pe la orele 15:00, cazut precum bradul doborat de drujba. M-am trezit habauc, ametit, cu o durere caracteristica de cap. Stiti cum e? Iti simti creierul mai mic si mai uscat, shrinked, ca o nuca de-aia care a trecut iarna cazuta in iarba si acum are miezul sfrijit si uscat. Si face clonc clonc clonc. Ashijderea si creierul meu: o durere difuza, insa in acelasi timp - paradoxal - eliberatoare si sanatoasa, si o senzatie ca imi joaca creierul in meninge.

Dependentza. Dezintoxicare. Limitele hoitului.

Uman. Mult prea uman.

:(

2 comentarii:

Anonim spunea...

O fi de la vreun single malt baut intre 10 si 15? :)

Turambar spunea...

Nope. In ultimul timp bauturile alcoolice au ocupat un loc totalmente secundar in viatza mea, in general, si in substantzele producatoare de stari de conshtiintza modificata, in particuler.

Un coniac mic, doo coniace mici, trei coniace mici, un whiskey mic, doo whiskey mici, etc. Intzelegi dumneata: nimic exagerat.

Nu, e vorba clar de o mahmureala de dezintoxicare cofeinica. O cunosc. O sthiu. Sunt prieten de ani de zile cu dependentza asta si, periodic, incerc sa ma scutur de ea. Si atunci cateva zile sunt totalmente habauc.