vineri, 30 mai 2008

Vot. Mihnea. Exit Poll. Rugby

Va asigur ca nu este stiintific. Va asigur ca cei care trec pe la Mihnea nu sunt reprezentativi pentru electoratul bucurestean. Va asigur ca rezultatele sunt diferite de cele care ies in sondajele noastre.

Therefore, va indemn sa va duceti sa votati. Mai intai la Mihnea, la Digital Lights (nu uitati sa-l bombanitzi ca nu a pus boton de NeSeNeRe :) ). Pe urma, duminica, la urne. Unde e o probabilitate de aprox. 30% / 7 = aprox. 4% sa va intalniti cu operatorii nostri de Exit Poll. Si daca nu cu ei, atunci poate cu operatorii altora. Mai sunt si alte institute care fac Exit Polluri. Sa fiti cuminti si sa raspundeti la intrebari. Sa spuneti sincer, cinstit, onest si pe fata cu cine ati votat. Si pe urma sa va uitati seara, la 21:00, ce rezultate am obtinut.

Weekend placut! Si nu uitati: maine e finala Cupei Romaniei la rugby. La orele 16:00, la Arcul de Triumf (parca ma bate un gand; depinde cum merg lucrurile maine). Sau daca va e lene, sau locuiti in Mizil, atunci la TV, pe sport.ro, in direct. Indiferent cine castiga, rugby-ul castiga. Touch Crouch Pause Engage!

Si tot asa, nu uitati: maine dimineata, tot la Sport.ro, finala Super 14: Crusaders vs Waratahs. Meci de meci. Cuvintele sunt palide. Un soi de finala a Ligii Campionilor Europeni, ca sa intelegeti intensitatea si nivelului jocului.

Go Crusaders! Crush them bloody Wallabies... :)

2 comentarii:

Unknown spunea...

esti un dragut. bem o bere dupa toata nebunia asta? :)

Turambar spunea...

Yup. Certainly, mate :)

Pana atunci, insa, tzine-ne pumnii. Avem nevoie.

Noapte buna! Ma duc sa ma culc...