miercuri, 6 februarie 2008

Kaput

Mi-a crapat hardul cel mare, de 250 de pogoane. Nici din BIOS nu se mai vede.

Alora. Sa numaram mortzii shi ranitii...

Meciurile de rugby (cele din Heineken Cup - multe din ele nu apucasem inca sa le vad). Multa muzica (ma rog, multa era de incercat doar). Desenele animate ale fetelor - damn, trebuie sa le fac rost din nou. Pozele familiei - astea sunt back-up pe calculatorul lui Flo, pe acel brand new Sony Vaio. Neshte benzi desenate.

Si multe filme. Muuuuulte. Insa marea majoritate erau deja pe DVD-uri. Problema este ca nu mai stiu pe unde. Nu mi-am actualizat baza de date. Damn. :(

Munca de chinez batran. Bogdaaaaaanneeeee! Vino sa-mi vezi hardu...

//busily backing up cel de muzica. ala mare, cu Bach. daca se fute shi asta, am futut-o//

9 comentarii:

oceania spunea...

deci de-aia nu te mai citiram in ultimile 24 de ore:). repara repede si revin-o in forta.

Turambar spunea...

Nope. Nu are legatura. De regula postez de pe laptoc, si ala (inca) nu a patzit nimic. Acum e vorba de megahardu desktop-ului nostru, folosit pe post de bebleoteca multimedia si de loc de cautat jocuri pe Internet de catre Marta.

Nu am mai postat pt ca sunt hiperocupat. A sosit vremea alegerilor, totzi clientzii vor dintr-o data sondaje, ieftine, repede shi bune, pe care sa le terminam ieri, daca se poate, si pe banii noshtri, daca se poate.

Therefore stam pana la 5 dimineatza cu clientzii, facem oferte, grafice si ne rupem capu. Therefore blog mai suptzire. For the moment... :)

Kip in touch.

Anonim spunea...

auoleu, m-ai speriat! Ma duc urgent sa fac neste back-up-uri la cei douaj' de gigi de fotografii pe care le am in calculator. The rest: let it burn baby! :D

Turambar spunea...

Mda. Si mie mi-a stat inima in gat cand mi-am adus aminte de pozele pe care le-am pierdut, dar pe urma mi-am revenit: tocmai le transferasem acum cateva saptamani si la Flo in Vaio.

Imi pare rau de niste muzica de-acolo, de niste filme si de niste benzi desenate. In rest, vorba ta: let it burn. Sunt vaccinat la astfel de dezamagiri, mai ales dupa ce acum vreo cateva luni am pierdut niste chestii importante, de servici, din laptop.

Totul este desertaciune, imbatranim si murim, si singurele chestii care merita sa ramana sunt momentele placute cu ceilaltzi, cu cei apropiatzi. The rest is ash... :(

Anonim spunea...

true my frined, true... Ma gandeam ca desi sunt disperat dupa fotografie am momente pe care nu le-am "imortalizat"... am preferat sa ramana doar ale noastre, sa nu le mai poata vedea nimeni.

oceania spunea...

vai de capul meu cum am scris "revino". rectific cu specificarea ca stiu sa scriu romaneste dar m-am grabit:)

Moxx spunea...

astea faceau vreo 50gb, restu era porn
acolo e tristetea

Bogdan spunea...

Poate ne zici şi nouă ce HDD era, ca să reţinem şi evităm ...

Turambar spunea...

@ Moxx: Neah. Pornachele este primu lucru pe care il backupuiesc. E prea pretzios sa fie lasat to the vagaries of Romanian 220.

:P

@ Bogdan: O sa razi: din alea bune. Un WD SataII de 400 Gb. Teoria shi multzii fani spun ca WD sunt cele mai bune.

Damn. Ghinion shi multa seeduiala. :(